Zastavi si kolesarske cilje za sezono 2019 ZDAJ

By
Updated: november 7, 2018

Kolesarska sezona je zaključena, kljub temu pa, če gledamo le vreme, še ni vsega konec. Vrhunski pogoji in temperature, ki smo jih deležni v teh dneh, še vedno vabijo na kolo. Zatorej uradno še čakamo trenutek, ko bomo jeklene konjičke dokončno umili, poservisirali in podmazali ter pospravili in postavili na toplo. Spinning, valarji, trenažerji in ostalo, pa bo še kako postalo aktualno.

Kljub temu, bo sezona 2019 hitro pred vrati in prav je, da si že sedaj zastavimo cilje. Treningi se tako zdijo veliko lažji in nastopi na dogodkih, kvalitetnejši. Zato smo za vas pripravili skupek naših kolesarskih dogodkov, ki jih lahko sedaj zakupite v paketu.

Akcijska cena za nastop na vseh dogodkih je 59 EUR in velja s plačilom do 31.12.2018

KAKO JO IZKORISTITI? Prijavite se na vse dogodke in v enem znesku nakažete prijavnino. Takoj, ko prejmemo nakazilo, vas tudi poklukamo.

Malce počitka, par masaž, sauna, nekaj prepovedane nezdrave prehrane, par piv ali nekaj kratkega, potem pa počasi začnemo s pripravo in treningi na novo sezono.

Spremljajte našo FB STRAN TUKAJ in ostanite na tekočem ali pa sodelujte v nagradnih igrah in mogoče, se vam nasmehne sreča in boste kolesarili GRATIS. Vsa dodatne informacije info@fatburn.si

SE VIDIMO


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja