Z dobrodelno gesto, nadaljujemo svoje poslanstvo

By
Updated: december 24, 2018

Z dobrodelno gesto, ki nam jo lahko prispevate v obliki namenitve dela dohodnine, nadaljujemo s svojim poslanstvom. Želja in naše vodilo ostaja nespremenjeno: promocija zdravja, športa in športnih prireditev. Verjamemo, da lahko s svojimi aktivnostmi spodbudimo marsikaterega posameznika ali posameznico, da začne na življenje gledati drugače in naredi nekaj zase in za svoje boljše počutje.

Po najboljših močeh se trudimo naše dogodke organizirati na čim višjem nivoju, zato potrebujemo tudi vašo pomoč, ki vas ne stane popolnoma nič, nam pa pomeni ogromno.

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji vam omogoča, da do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine, posredujete v različne namene, če te možnosti ne izberete, ta znesek prejme država. Med možne prejemnike spada tudi ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, zato vas vabimo, da nas navedete kot prejemnika. Pomembno je, da se višina vaše dohodnine zaradi tega ne spremeni in da tu ne gre za dodaten izdatek, temveč za znesek, ki ga, kot že navedeno, v nasprotnem primeru dobi država.

Obrazec je na voljo TUKAJ: 0,5 % SLOVENC.

Obrazec izpolnete in nam ga pošljete po mejlu na info@fatburn.si ali po pošti do sobote 29.12.2018.  Za sodelovanje in pomoč se vam že v naprej zahvaljujemo

Za pomoč pa vas tokrat TUDI NAGRADIMO. Nagrada? Povabilo in zagotovitev za nastop na naš najbolj znan dogodek 15. NOVOLETNI SKOK V MORJE in skok v PRVI VIP SKUPINI*, ki se na novega leta dan v morje odpravi točno ob 14.00 uri v Portorožu. Prijaviš se lahko TUKAJ.

*Pogoj je seveda poravnana prijavnina za dogodek.

 

Želimo vam vesele in prijetne praznike

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja