Vrhunski gladiatorski začetek poletnih počitnic v Laškem

By
Updated: julij 11, 2016

Po seriji Urbanih gladiatorjev v Portorožu, Domžalah, Celju, Kopah, smo pred pričetkom poletnih počitnic premagovali trase v Laškem. Tretji Urbani gladiator v Laškem je ponujal trasi s 7- imi  in dobrimi 13-imi kilometri. Ne sliši se veliko, a na PRO trasi je naše gladiatorje čakalo preko 35 ovir. In niso jih ustavili niti »električna kletka«, niti plazenje po blatu, še manj »preskok ognja« in plazenje pod bodečo žico. Prevračanje gum je bila mala mal’ca, pričakali pa sta jih kar dve »vesoljski drči«. V »pomoč« je bilo tudi krasno poletno vreme. Vsekakor vse pohvale za vztrajnost in pogum – glavni vrlini naših gladiatorjev!

Posebna zahvala gre tudi Gasilski zvezi Laško, PGD Laško, PGD Sedraž, PGD Rečica, Vita Parku, g. Camlohu in g. Vesenjaku ter  g. Oštirju. Zahvala seveda tudi vsem puncam in fantom, ki so pomagali pri organizaciji dogodka od postavljanja ovir do okrepčevalnic in še česa, da je dogodek lahko bil izpeljan kot se šika.

Fotografije z dogodka so že na ogled v naši galeriji UG Laško:  1. DEL2. DEL, 3. DEL, 4. DEL

Po tem, ko si bomo vsi privoščili malce poletnih počitnic, vas povabimo na naslednji gladiatorski dogodek –  Urbani gladiator Trebnje. Prijave se že zbirajo TUKAJ.

Medtem pa lahko všečkate našo FB stran, kjer prav tako najdete še kakšno posebno fotografijo z dogodka in seveda tudi prvimi vtisi 🙂

Prijetne počitniške dni in se vidimo – premierno v Trebnjem!


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja