V Velenju se obeta športni vrhunec poletja

By
Updated: junij 29, 2016

Ta vikend bo Velenje gostilo tekače, kolesarje in triatlonce. Pričakujemo rekordno udeležbo, saj je napoved za vreme, več kot odlična. VREME Prvi se bodo na svojo preizkušnjo podali tekači, ki bodo na NOČNEM TEKU GALACTICA VELENJE, ki se točkuje v Fatburn tekaškem pokalu presented by TOMAS SPORT & NIKE tekli na 5 km in 10 km. Prijave so še možne na dan dogodka v Wellness centru Galactica, ki bo vsem udeležencem ob prijavi zagotovil karto za enkratni vstop v fitnes oziroma na skupinske vadbe. Kodo za popust pri nakupu tekaških copat NIKE pa zagotovlja TOMAS SPORT v sodelovanju z NIKE, ki za najboljše udeležence tudi tokrat zagotavlja tekaške copate NIKE PEGASUS.

NT-VELENJE---LETAK-A5

Kolesarji se bodo v soboto podali na 76 km dolgo traso na 3. GALACTICA KOLESARSKEM MARATONU. Razgibana trasa s preko 500 m višinske razlike poteka od Velenja, preko Mozirja, Rečice vse do Gornjega grada, kjer je tudi okrepčevalnica. Od tam pa se vrača po Zadrečki dolini do Nazarja, Mozirja in Letuša ter od tam preko Šmartnega do Velenja. Prijave so možne še na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

KOLO galactica---LETAK-A5

Na svoj račun pa bodo seveda prišli tudi triatlonci, ki se bodo v nedeljo pomerili na 4 različnih dogodkih v sklopu sedaj že 7. TRIATLONA VELENJE. Najmlajši bodo sodelovali na CICI akvatlonu. Malce starejši na AKVATLONU. Oba sta kombinacija plavanja in teka. Bolj pripravljeni se bodo udeležili triatlona za vsakogar-super sprint triatlona, kjer je nastop možen tudi v štafetah. Najbolje pripravljene pa čaka OLIMPIK TRIATLON, kjer je prav tako možen nastop v štafetah. Tekme štejejo tako za slovenski pokal kot pokal Alpe adria. Prijave so možne tudi na dan dogodka od 10.00 ure dalje na centralnem prizorišču ob Velenjskem jezeru ob beli dvorani.

FINALNI LETAK triatlon-velenje

Vabljeni, da vikend preživite z nami in naredite nekaj za svoje telo in za svojo dušo. Vabljeni v Velenje


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja