V Ljubljani gladiatorjem in kolesarjem nagajalo vreme

By
Updated: september 11, 2017

Finalni vikend dogodkov v sklopu Športni vikend Ljubljanica je za nami. Največjo srečo z vremenom so imeli najmlajši, ki so se pomerili na DECATHLON urbanem gladiatorčku v BTCju. Preko 100 najmlajših udeležencev je uživalo v poligonu in zabavnem programu in lepem vremenu. Dež jih je namreč odgnal šele ob koncu dogodka.

dav

Popoldan so bili na sporedu URBANI GLADIATORJI, ki so se pomerili na treh trasah speljanih po bližnji okolici Ljubljane in mestnega središča. Vreme je bilo tokrat idealno za nastop in tudi ovire ne pretežke. Se pa pozna, da je sezona gladiatorjev že počasi pri koncu in so udeleženci že pošteno utrujeni in temu primerna je bila tudi udeležba.

dav

Na Bike festivalu Ljubljana pa resnično sreče z vremenom ni bilo, saj je nekaj ur pred začetkom in še nekaj ur po dogodku dež padal nepretrgoma. Le najbolj pogumni so se tokrat podali na obe trasi. V cilju vidno utrujeni, premočeni, a kljub vsemu zadovoljni pa so se iz prizorišča kaj hitro umaknili na toplo v zavetje svojih domov, zato tudi na žrebu nagrad in pokalov ni bilo prisotnih ogromno nastopajočih in gledalcev.

_MG_3379

Kljub temu lahko rečemo, da je bil tradicionalni dogodek v Ljubljani poln športa, zadovoljstva in da smo z izvedbo ponovno dokazali, da lahko pripravimo dogodke za vse starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti.

Več info bo v kratkem na voljo na uradni spletni strani dogodkov www.ljubljanica.net

Hvala vsem udeležencem in vidimo se prihodnje leto.

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja