Urbani gladiatorji zasedli “toti” Maribor

By
Updated: junij 6, 2016

Pa je za nami še en gladiatorski izziv … “padel” je tudi Maribor. Urbani gladiatorji so včeraj dopoldne do zadnjega kotička napolnili Grajski trg, nato pa po vrsti premagovali ovire vse do Drava centra. Že zjutraj je kazalo, da se bo v središču Maribora dogajalo “na polno” … in povsem poln je bil pred startom prostor okrog Florijanovega spomenika. Več kot 400 elana polnih in energičnih gladiatorjev je nestrpno čakalo na akcijo. Pri nekaterih se je zdelo, da komaj še brzdajo željo po adrenalinu.

1

Ajde, banda, šibajmooooo …

Ob 11.00 se je začelo zares … nekateri so se tako zagnali, da nas je bilo res strah, da ne bodo prispeli do cilja … ampak ta strah je trajal sekundo, ker zdaj že vemo, da so urbani gladiatorji pravi borci, ki dajo vedno vse od sebe. Nekateri so sicer obupali malo hitreje in se proti cilju obrnili že v Koblarjevem zalivu, drugi so zdržali do Mariborskega otoka, najbolj zagrizeni pa so se s trmo, voljo, vztrajnostjo, pogumom  (in s pomočjo ekipe, seveda) prebili vse do Limbuškega nabrežja. Tu je gladiatorje pričakal pravi poligon ovir: veslanje, prenašanje hlodov, metanje sulic, alpinistična stena, slackline … Ampak vrli gladiatorji so vse opravili z nasmehom na obrazu.

maribor 2

Da neoš pado, čuj , te si gotof…

maribor 5

Ja pa kak se bomo te mi fsi tu not spravli …

Ja, potem je bilo pa treba še nazaj. “Češnja na vrhu smetane” so bile stopnice na griček z imenom Kalvarija. V resnici jih je “samo” 455, ampak po nekaj kilometrih in premaganih ovirah se zdijo neskoooončneeee. Toda, dragi gladiatorji, zmogli ste, zato si zaslužite velik poklon in še večji aplavz.

7

Kako pa mi delamo, stari … z lahkoto …

maribor 4

Samo to pa nea morš kuj tak trofit …

SLIKE SO ŽE NA VOLJO NA NAŠI FB STRANI:

TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

Nagrajenci so objavljeni spodaj. Na voljo imate tri dni, da se javite za prevzem nagrade. Po tem času, se nagrade prestavijo v nagradni sklad za naslednje dogodke. Za dogovor o prevzemu nagrade nam pišite na elektronski naslov: fatburnsi@gmail.com

Čestitke.

TREKSTA tekaški copati: Davorin Breg. FILA kapa: Dario Matkovič, Sabina Finžgar, Larisa Fišer. FILA nogavice: Dejan Žižek, Sonja Neubauer. FILA majica : Barbara Pristovnik, Zoran Kovačič, Denis Arnuš, Marko Vinkovič, Milan Žvajker. Majica URBANI GLADIATOR LJUBLJANA: Martina Fric, Nuša Kastelic. Zeleni čaj BIO: Jernej Polak, Robert Internik, Jure Fideršek. TG SPORTLIFE napitek: Luka Urtovec, Meta Repič. BODIFIT testiranje za 4: Dalibor Topič. Limfna drenaža LEPOTNI STUDIO MAJA: Maja K Černjavič, Natalija Sitar, Marija Mlakar. FRIZERIJA PREČKA: Dejan Doberšek. TG SPORTLIFE majica: Maruša Kadijič Krašovec.

Spodaj si lahko ogledate reportaže v medijih.

Urbani gladiatorji ste zvezde na PLANET TV

ug planet tv

Zanimivo reportažo pa so pripravili tudi na MARIBOR24.SI

24.si

Zahvaljujemo se vsem udeležencem, ker ste vedno znova z nami, posebna zahvala pa je namenjena vsem prostovoljcem, gasilskim društvom in pomagačem, ki so garali v dnevih pred dogodkom, na njem in tudi po njem. Seveda pa se iz srca zahvaljujemo tudi vsem sponzorjem in partnerjem, ki nas podpirajo.

zahvala-sponzorjem

Še enkrat čestitke vsem, ki ste včeraj osvajali mesto vijolične barve … mariborski gladiator ni mačji kašelj in velja za enega izmed težjih. Res pa je, da še nismo bili na Kopah, ki so naslednja gladiatorska postojanka … morda bo tam še težje (v resnici si to želite, priznajte). Vsekakor bo nooorooo zabavno. Prijavite se lahko tukaj: URBANI GLADIATOR KOPE


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja