Urbani gladiator is BACK!!

By
Updated: februar 24, 2016

Novo sezono Urbanih gladiatorjev letos za razliko od lani, ko smo se namučili oz. namočili na zimskem gladiatorju v Celju, pričenjamo v eni izmed najbolj eminentnih slovenskih lokacij, v Portorožu. Priprave na dogodek so že v polnem teku in zanimanje je veliko. Kaj ne bi bilo, če je pa bil to eden izmed lanskih najbolj obiskanih gladiatorjev. Čudovita lokacija in kar nekaj z morjem povezanih ovir se obeta tudi letos, ko se nam bodo pridružili tudi udeleženci iz tujine. Naš dober glas je namreč že segel tudi v “sosednjo vas” onkraj meja naše kokoške. Prijavljajo se Hrvati in Italijani, čakamo še Avstrijce.

Le še nekaj dni nas loči od intenzivne promocije s plakati in radijskimi oglasi. Pripravljamo pa tudi letos PREMIERNO organiziran trening “URBANI GLADIATOR START UP” za tiste, ki bi se radi malce fizično spoprijateljili z bolečino, jokanjem in stokanjem, s tresenjem vseh udov in z velikimi kapljami znoja, ki ga boste, verjemite nam, vsi veselo spuščali po svojem telesu. Več detajlov sledi v kratkem.

Do takrat pa si lahko ogledate naše plakate, ki že vabijo na dogodek in obiščete naš DOGODEK NA FB STRANI, kjer pravkar poteka velika nagradna igra. Mogoče boste srečnež oz. srečnica in startnino dobite GRATIS, poleg pa še tekaško gladiatorsko majčko. Ne odlašajte in sodelujte. In nikar ne pozabite na trening. Koristil vam bo.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

PLAKAT 4 PRAVI


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja