Urbani gladiator Trebnje za slovo poletju

By
Updated: avgust 26, 2017

Ta vikend je na sporedu dolenjski urbani gladiator s katerim zaključujemo vroče poletje. Trebnje bo tokrat gostilo tako dogodek za “velike” gladiatorje kot premierni “otroški urbani gladiatorček” za potencialne naslednike. Startno ciljno prizorišče ostaja enako kot lani, center Trebnjega, kjer že poteka dogodek SLOVO POLETJU.

SLOVO POLETJU

Prijave na centralnem prizorišču bomo sprejemali od 9.00 ure dalje. START ekip bo od 11.00 ure dalje, kot po navadi v 30 sekundnih intervalih. Pripravili smo 3 trase in na dogodek se še vedno lahko prijaviš TUKAJ ali pa prijavo izpolneš na dan dogodka na prijavnem mestu. Ne pozabite seveda na IZJAVE O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, ki jih podpisane prinesite k prijavi.

Mali gladiatorčki bodo tokrat startali pri igrišču nad glavnim prizoriščem. Prijave sprejemamo na dan dogodka od 16.00 ure dalje. Starti bodo od 17.00 ure dalje. Vabljeni, da tudi svojim najmlajšim zagotovite zanimiv konec poletja z dogodkom, ki spodbuja šport, rekreacijo, gibanje in seveda zabavo, ki je nikoli ne manjka.

Seveda pa še vedno lahko na dogodku nastopite GRATIS s ponudbo našega glavnega partnerja ECE ENERGIJA PRIHODNOSTI, ki bo med vsemi udeleženci izžrebal tudi glavno nagrado, 6 mesecev brezplačne elektrike.

ECE_trebnje_800x400

Trase na dogodku niso prezahtevne in vključujejo tradicionalne ovire: plazenje po blatu, prevračanje gum, gasilska zaseda, preskok ognja, gladiatorska arena in druge. Vabljeni, da sodelujete na dogodku, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Urbani gladiator TREBNJE v nedeljo 27. avgusta.

SE VIDIMO

FINALNI LETAK UG---Trebnje


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja