Urbani Gladiator Portorož, premierno na Obali

By
Updated: marec 19, 2015

Odštevamo še zadnje dni do drugega letošnjega gladiatorja, ki bo letos premierno potekal tudi v Portorožu. Urbani gladiator je prestavil v višjo prestavo in lahko se nadejate še večjega števila zabavnih in unikatnih ovir. Pri nekaterih ovirah se boste za kratek čas iz gladiatorjev spremenili v gusarje, saj bodo ovire postavljene tudi v morju. To pa je nekaj, česar v Sloveniji še niste videli. : )

Ker se ekipa Fatburn.si trudi, da gladiatorje razvaja v vseh pogledih, vam je za poslastico pripravila nov promo video.

 

No, pa si poglejmo še trase, na voljo bomo imeli kar tri različne, prilagojene za vse tipe gladiatorjev. 🙂

PRO TRASA bo vključevala 4 bližnja srečanja z morjem, vlečenje ladijskih verig, reševanje utopljenca Ryana, veslanje in jadranje, plezanje na obzidje in ogled Forma vive. Upate? 17 km čistega užitka, ki se zaključi s finalnim bojem v gladiatorski areni. Za podroben ogled kliknite  TUKAJ.

DOLGA, PRO TRASA

SREDNJA TRASA, ki udeležence vodi v center Pirana, na Tartinijev trg, do obzidja nad mestom in Rta Madone, bo še posebej zanimiva. Lahko si jo vzamete tudi kot turističen ogled Pirana z druženjem in zabavo. 😉 Skok v morje (2-krat) bo poživil kri v žilah, preskok ognja pa pogrel tiste premražene. Dolžina trase znaša 11.5 km s 180 m višinske razlike. Za podroben ogled kliknite TUKAJ.

SREDNJA TRASA.NOVA jpg

MALA – DRUŽINSKA TRASA v dolžini 6 km z 80 m višinske razlike je namenjena vsem tistim manj pripravljenim, ki želijo pridobiti naziv URBANI GLADIATOR in so jim cilj druženje, zabava in veselje pri premagovanju ovir. Za podroben ogled kliknite  TUKAJ.

MALA TRASA

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bosta v centru Portoroža poleg osrednje plaže. Tu bo poskrbljeno tudi za garderobe, prav tako pa bodo na voljo tuši.

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok in pijačo za udeležence.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila.

ug por novica 1

OVIRE: Plezanje preko stene, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, metanje sulic, preskok ovir, hoja po gumah, “novoletni” skok v morje, vlečenje boj, reševanje utopljencev, drčanje … pred ciljem pa za konec seveda NOVA GLADIATORSKA ARENA, ki jo pripravljamo posebej za vas.

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 15-30, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Vojaki vam bodo pomagali pri štetju. 😉

ug por novica 2

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato raje ne pridite v belih srajcah in kravatah, razen če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ug por novica 3

STARTNINA VKLJUČUJE: spominsko majico dogodka, spominsko medaljo, diplomo, topel obrok v cilju, pijačo na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev, med katerimi lahko omenimo 10 parov tekaških copat TREKSTA ALTER EGO.

letak-ug-portoroz-web-mail


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja