Urbani gladiator Domžale uspešno za nami

By
Updated: april 16, 2017

Prazniki, Velikonočna sobota, dež in nizke temperature, niso ustavile urbanih gladiatorjev, ki so se tudi tokrat v okviru občinskega praznika Občine Domžale, spopadli s preko 30 ovirami na treh različnih trasah. Ni manjkalo ognja, bodečih žic, drče velikanke, gum in seveda blata. To je pomenilo le eno, zabava bo zagotovljena.

PR 1

Na voljo so bile tri trase: krajša, dolga le slabih 7 km, srednja z 11 km terena in PRO s preko 15 km in preko 30 ovirami. Tokrat ena izmed težjih prog, kot so nam v cilju zaupali vsi udeleženci, ki so uspešno prišli do konca. Zaslužene medalje in diplome ter živa glasba pa sta tudi tokrat pričakale vse udeležence in tudi gledalce na ciljnem prizorišču v centru TEN TEN.

PR 4

Posebna zahvala gre predvsem Občini Domžale in zagnani podžupanji Renati Kosec, Zavodu za šport Domžale in direktorju Urošu Križaniču, ki sta podprla dogodek. Zahvala pa pokroviteljem: uradno vozilo dogodka Avtocenter Lovše, Uradni tekaški copat: Treksta. Nagrade so prispevali še: Select box, Kinvital, Bodifit, Hiša na travniku, Pleskarstvo Lošič, Masažni salon Maja, Pivovarna Ravbar, Grafika Zlatečan, Ladjica Regina, Optika Teržan. Vsekakor pa gre omeniti tudi vse ostale, brez katerih izvedba ne bi bila mogoča: Ekipa Vagona z Gašperjem na čelu, ekipa PGD Študa z Boštjanom na čelu, ekipa PGD Ihan, ekipa PGD Domžale mesto, jamarska ekipa Aleša Stražarja, potapljač Franci Grčar, ekipa centra TEN TEN z Janezom na čelu in pa seveda naša ekipa, ki je res dala vse od sebe, da smo dogodek uspešno pripeljali do konca.

KOLAŽ 1

Premierno smo tokrat organizirali tudi otroško različico. Mali otroški urbani gladiatorček Domžale, je bil pravi test za najmlajše. Spopadli so se na 15 ovirah v enem krogu. Otroci so bili razdeljeni v 3 starostne skupine. Prva je odtekla in oddelala 1 krog, druga 2, najpogumnejši in hkrati najstarejši pa so se podali na 4 kroge dolgo traso. Vsi najmlajši so trase uspešno zaključili in seveda prejeli spominske diplome in medalje. Vsak udeleženec se bo lahko posebej pohvalil še z majico Urbani gladiator. Navodila za njih so bila jasna: prigarane diplome in medalje po dogodku, morajo viseti v dnevni sobi! 😉

otroški UG

Več slik bo na voljo v naših galerijah na FB STRANI TUKAJ in v naših spletnih galerijah TUKAJ.

Prav tako bomo objavili imena nagrajencev in izžrebance, ki nagrad niso prejeli ter navodila za prevzem.

Čestitke vsem. Se vidimo na naslednjem gladiatorju, ki bo v Celju, 14. maja. En dan pred njim, pa še Mali otroški urbani gladiatorček Celje namenjen otrokom od 2-14 let.

Prijave so že odprte.

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja