Urbani gladiator, dogodek, ki vam bo vzel sapo, dobesedno

By
Updated: februar 10, 2014

Letošnja novost med prireditvami bo Urbani gladiator, dogodek katerega različico že marsikdo pozna. Oviratlon, Tough mudder, Spartan race in ostali “umazani dogodki” so prava paša za oči in odličen team building. Nič drugačen dogodek ne bo naš, ki ga bomo 18. maja organizirali v Celju. Namen je združiti vse aktualne in zgodovinske celjske lokacije, v eno zgodbo in jo predstaviti udeležencem na prireditvi.

Spodnji opis je okviren osnutek dogodka:

URBANI GLADIATOR bo družaben dogodek namenjen za 2, 3, 4, 5 ali 10 članske ekipe, ki bodo premagovale ovire na zanimivi, a hkrati zahtevni trasi.
Mini Urbani gladiatorček: 5-7 km z 17 ovirami.
Rekreativni Urbani gladiator: 10-12 km s 25 ovirami
PRO Urbani gladiator: 16-18 km z 35 ovirami.
Na trasi si boste ogledali Celje na način, kot ga še niste videli. Mesto pod mestom, Rimska cesta, Stari grad, Heraklejevo svetišče, Kapucinarsko stopnišče… to je le nekaj pomembnih zgodovinskih točk našega mesta, do katerih boste prišli na zelo nenavaden način. Tri različno dolge trase z ovirami, bodo iz vas izstisnile maksimum. Prečkanje Savinje, metanje sulic, preskok ognja, nošenje vreč, plezanje čez zid, plazenje po blatu, nošenje hlodov, prevračanje gum, spust po Savinji, hoja preko gum, sabljanje, slamnati zid, tunel smrti, pajkova mreža…
“Team spirit” in “Team building” bosta v ospredju ekip, saj je najšibkejši člen vedno tisti, ki odloča o naši usodi.
Dogodek, kjer boste umazani, nasmejani, premočeni in v cilju veseli in zadovoljni. Spominska medalja vam bo še dolgo visela v sobi. Z unikatno spominsko majico in diplomo pa se boste hvalili pred prijatelji.
Ne pozabite, 18. maj, center Celja, URBANI GLADIATOR, ekipni izziv, ki ga ne smete zamuditi.

Prijave so odprte, prijavite se lahko TUKAJ
AVE


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja