URBANI GLADIATOR CELJE s prenovljenimi trasami

By
Updated: maj 11, 2016

Celje, znamenito knežje mesto, bodo ta vikend zavzeli mali in veliki gladiatorji. V soboto se bodo na Otroškem urbanem gladiatorčku z raznolikimi ovirami poigrali naši najmlajši. Za navihane gladiatorčke smo pripravili mini različico z zanimivimi ovirami, s pomočjo katerih bodo mali nadobudneži pilili svoje motorične sposobnosti in si izboljšali vzdržljivost, koordinacijo in gibljivost. Trasa bo seveda ustrezno prilagojena, otroci pa bodo razporejeni v različne starostne skupine. Komaj čakamo, da spet vidimo otročke, ki po uspešnem izzivu z majhnimi korakci ponosno tečejo staršem v objem.

otr 2

Prijava bo seveda mogoča tudi v soboto pred startom, ki bo potekal od 11.00 dalje, starše pa vendarle naprošamo, da prijavite svoje otroke že preko spleta, saj boste tako prispevali k lažji izvedbi dogodka.

Prijave zbiramo TUKAJ

kolaž 4

V nedeljo pa bodo prišli na svoj račun tudi “veliki otroci”, ki se radi igrajo v blatu. Slednjega, obljubimo, ne bo manjkalo. V Celju, mestu, ki je začelo pisati uspešno gladiatorsko zgodbo, bo dogodek organiziran že četrtič, če štejemo še zimsko različico. Ker pa se neradi ponavljamo, smo za vas pripravili nove trase, ki si jih že lahko ogledate spodaj. Seveda bodo (kot vedno doslej) na voljo 3 trase, poleg teh pa vam bomo kot novost ponudili še družinsko traso. Da, prav ste razumeli … 4 trase bodo na izbiro. Družine bodo startale v enotni skupini pol ure prej, tj. ob 10.30. Ob 11.00 sledi intervalni start posameznih ekip, ki se bodo podale na kratko, srednjo in pro traso.

Podrobnejši ogled tras:

DRUŽINSKA TRASA (“ringa ringa raja”)

DRUŽINSKA TRASA S PUŠČICAMI IN OVIRAMI

KRATKA TRASA  (za “leteče medvedke” in “čebelice Maje”)

MALA TRASA S PUŠČICAMI

SREDNJA TRASA (za “prave dedce” in “prave dekline”)

SREDNJA TRASA S PUŠČICAMI IN OVIRAMI

PRO TRASA (Peter Klepec, Martin Krpan in Russel Crowe se skrijejo)

PRO TRASA S PUŠČICAMI IN OVIRAMI

Gladiatorji bodo svojo pot pričeli na Savinjskem nabrežju in jo tam tudi končali. Vmes pa si bodo z gladiatorske perspektive ogledali vse najlepše celjske turistične točke in naravne kotičke: Herkulovo svetišče, Stari grad, Lapidarij, staro mestno jedro, Mestni park, Splavarjev most, Petriček … Kar se vremena tiče, vremenoslovci obljubljajo vsak dan drugače, enkrat dež, drugič sonce. No, nam, gladiatorjem je itak vseeno … če bo sonce, bo zakon, če bo dež, pa to pomeni le eno – po drči bo še bolj leteloooo.

drča

Z veseljem pa naznanjamo tudi glavnega sponzorja UG Celje. To je CINKARNA, ki bo poskrbela, da vaši želodčki po zahtevni gladiatorski aktivnosti ne bodo ostali prazni. Napolnili jih boste s slastnim toplim golažem … dober bo, da si boste prste obliznili (če si jih ne boste na trasi že pogrizli, hehe).

CINKARNA

Ja, v Celju bo super luštno noro fajn. Če še niste prijavljeni, to še vedno lahko storite TUKAJ.

Se vidimo!


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja