Triatlonski biser v centru Celja

By
Updated: avgust 13, 2018

Kot je izvedeno vsako leto, smo tudi tokrat vročo avgustovsko nedeljo, preživeli na prenovljenem celjskem letnem kopališču, kjer so triatlonci iz praktično vseh slovenskih klubov in nekaj tudi iz tujine, tekmovali na tradicionalni triatlonski formuli 1, v centru Celja.

Vreme je bilo idealno in proti koncu tekmovanja skoraj malce prevroče. Kar pa seveda ni motilo udeležencev, saj se le ti kalijo v vseh mogočih pogojih in uživajo v vročini.

Na sporedu smo imeli 4 tekmovanja, primerna za vse starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti. Najprej so trase ogreli otroci na CICI AKVATLONU in AKVATLONU, ki sta ju sestavljala le plavanje in tek.

Potem so sledili rekreativci in tisti že izkušeni mladi triatlonci na SUPER SPRINT triatlonu oz TRIATLONU ZA VSAKOGAR. Poslastica dneva pa je bil SPRINT TRIATLON, ki je tudi štel za slovenski pokal. Po besedah predstavnikov Triatlonske zveze, najvišje institucije za triatlon v Sloveniji, je bila že lanska tekma organizatorjem podobnih prireditev v Sloveniji za vzgled. Letos pa smo kot organizator šli še korak višje in tekmo res vrhunsko izvedli in bili tudi pohvaljeni.

REZULTATI so na voljo spodaj:

AKVATLON CICI AKVATLON ABSOLUTNO

SUPER SPRINT-ZA VSAKOGAR KATEGORIJE

SUPER SPRINT-ZA VSAKOGAR ABSOLUTNO

STAFETE

SPRINT ABSOLUTNO

SPRINT KATEGORIJE

SLIKE so že na voljo:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

Na voljo sta tudi že VIDEA DOGODKA:

 

 

Hvala vsem za udeležbo.

Vidimo se ponovno naslednje leto


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja