Triatlon kljub slabemu vremenu, uspešno za nami

By
Updated: maj 22, 2017

Tradicionalni 6. Triatlon Šmartinsko jezero, je v Celju potekal brez večjih presenečenj. Kljub slabemu vremenu v celotni Sloveniji, je vreme na jezeru začuda vzdržalo in udeleženci so v precej tehnični in zahtevni trasi pokazali svoje znanje.  Na sporedu so bili najprej akvatlon in cici akvatlon za najmlajše.

KOLAŽ 1

REZULTATI

Akvatlon

Cici_akvatlon

Kasneje pa je bil na sporedu še super sprint-triatlon za vsakogar in sprint triatlon. Nastop pa je bil mogoč tudi za štafete, kjer se je v eni izmed njih, na startni liniji pojavil tudi najboljši slovenski triatlonec Domen Dornik.

KOLAŽ 2

V konkurenci moških je zmago prepričljivo slavil Christoph Leitner iz Avstrije, med tem, ko je pri ženskah zmago ubranila Maruša Klemenc. Triatlon je štel za slovenski pokal v triatlonu in del dogodkov Meseca športa v knežjem mestu.

REZULTATI SUPER SPRINT-TRIATLON ZA VSAKOGAR:

Super_sprint_kategorije

Super_sprint_absolutno

KOLAŽ 3

REZULTATI SPRINT TRIATLON IN ŠTAFETE:

Sprint_kategorije

Sprint_absolutno

Sprint_triatlon_stafete

Posebna zahvala vsem udeležencem in udeleženkam, ki jih vreme in napovedi niso ustavile in vsem, ki so sodelovali pri dogodku, predvsem pa Policiji Celje za spremstvo, rediteljem ob trasi in naši organizacijski ekipi za izvedbo. Hvala pa tudi vsem pokroviteljem, sponzorjem in Mestni občini Celje.

Galerijo slik si lahko ogledate spodaj:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

Se vidimo na naslednjem triatlonu v Velenju: OCEAN LAVA TRIATHLON VELENJE. Prijave so odprte TUKAJ.

LETAK PRAVI

 

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja