Tradicionalni triatlon v Celju, tudi tokrat v avgustu

By
Updated: avgust 2, 2018

Mesec avgust je tu, kar seveda pomeni, da za najaktivnejše športnike ni počitka. Priprave na triatlone so v polnem teku in priložnost za preizkus forme bo na triatlonu v Celju.

Tradicionalni, 17. Triatlon za pokal mesta Celje, presented by Cinkarna Celje, je stalnica v slovenskem prostoru. Tekma šteje za Slovenski pokal v triatlonu, namenjena pa je tudi vsem rekreativcem, ki lahko tekmujejo po svojih zmožnostih. Udeleženci in gledalci, ga zelo dobro poznajo, saj je tekma organizirana na prelepih trasah praktično v centru mesta. Poleg tega pa je na prenovljenem letnem kopališču vedno čas za zabavo in sprostitev. Bazen je po letošnji prenovi pripravljen na lepo tekmovanje in prijave že potekajo.

Na sporedu bodo različne tekme, namenjene za vse starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti. Pomerili se boste tako lahko na:

  • CICI AKVATLON, 50 m plavanja+500 m teka
  • AKVATLON, 200 m plavanja+1000 m teka
  • TRIATLON ZA VSAKOGAR, 300 m plavanja+10 km kolesarjenja+2.5 km teka
  • ŠTAFETNI TRIATLON ZA VSAKOGAR, 300 m plavanja+10 km kolesarjenja+2.5 km teka
  • SPRINT TRIATLON, 750 m plavanja+20 km kolesarjenja+5 km teka
  • ŠTAFETNI SPRINT TRIATLON, 750 m plavanja+20 km kolesarjenja+5 km teka

Prijave so odprte in seveda cenejše vse do 6. avgusta. Po tem datumu se cena spremeni. Seveda pa se je vedno še možno prijaviti na dan dogodka na Letnem kopališču v Celju.

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja