Ta vikend zasedemo prestolnico piva in cvetja

By
Updated: april 28, 2017

Nočni tek Laško bo na sporedu v petek 28. aprila s startom ob 21.00 uri v Hotelu Thermana Laško. Edini slovenski tek, kjer udeleženci tečejo skozi hotel bo tudi letos naša glavna atrakcija. Otvoritveni tek serije NOČNI TEK SLOVENIJA bo na dveh različnih trasah. Krajši 3.3. km dolgi in daljši dolgi 10 km. Prijave sprejemamo od 19.00 ure dalje.

pr_IMG_5018

Takoj naslednje jutro, v soboto 29. aprila pa je na sporedu tradiciono eden najlepših vzponov na štajerskem. 7. Kolesarski vzpon na Svetino iz Laškega. Tekma, ki so jo redno obiskali že svetovni amaterski prvaki, tekmovalci v Pro touru pa so bili tudi precej let nazaj absolutni zmagovalci. Bravo Primož Roglič, le tako naprej.

START je ob 11.00 uri in udeleženci se za spremljevalnimi vozili podajo do slab kilometer oddaljenih Jagoč, kjer v letečem startu pričnejo svoj vzpon do Svetine. Devet sladkih kilometrov najhitrejši zgrizejo krepko pod 15 minutami, tisti uživači jim pravimo, pa si vzamejo nekateri tudi 50 minut do vrha. Prijave so možne od 9.00 ure dalje v Thermani Laško. Razglasitev pa bo po prihodu tekmovalcev na startno ciljno prizorišče, kjer jih najprej čaka pošteno zaslužena malica.

PR_IMG_5470

Pridite v Laško in naredite nekaj zase na naših dogodkih.

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja