Ta vikend gremo vsi na kolo

By
Updated: maj 17, 2018

9. Bike festival Celje, po pričanju udeležencev definitivno najlepši kolesarski maraton na štajerskem, bo to nedeljo ob 10.00 uri v Celju. Startno ciljno prizorišče ostaja enako kot vsako leto in sicer se dobimo od 8.00 ure dalje pri Ingradovi poslovni stavbi na Lavi 3 v Celju. Parkirišča za udeležence bodo na voljo cca 100 m stran od prijavnega mesta. Prijave pa so seveda možne tudi na dan dogodka. Vsi predprijavljeni udeleženci s plačano startnino, prosimo, da imate s seboj tudi potrdilo o vplačilu.

Vreme kot kaže napoved, bo vrhunsko in zadnji čas, da na kolesu popravite in pregledate še vse zadnje detajle, da v nedeljo vožnja mine brez kakršnih koli problemov in nezgod.

Na naši FB STRANI TUKAJ, poteka še zadnja nagradna igra, v kateri si lahko z malo sreče priborite nastop na naslednjem našem kolesarskem dogodku. BIKE FESTIVAL LJUBLJANA bo v soboto 8. septembra. Zaključni kolesarski dogodek 9. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ tradicionalne akcije SLOVENIJA KOLESARI, pa bo v Portorožu 14. oktobra.

Na oba dogodka vas že sedaj vabimo, z deljenjem letaka in povabilom prijateljem in kančkom sreče, pa lahko kolesarite GRATIS.

Med vsemi udeleženci bomo ob koncu dogodka izžrebali tudi glavno nagrado in sicer KOLO SPECIALIZED, ki ga podarja naš dolgoletni glavni partner BL ŠPORT iz Celja, pooblaščeni CONCEPT STORE SPECIALIZED.

Vabljeni, da kolesarite z nami


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja