Ta vikend gladiatorski žur v Domžalah

By
Updated: april 15, 2015

Tretja aprilska nedelja prinaša tretji letošnji Urbani gladiator – smeha polno rekreativno senzacijo, ki ji v Sloveniji ni para. Tokratna destinacija vse bolj priljubljenega dogodka so Domžale, ki bodo blatno avanturo gostile prvič.

Urbani gladiatorji se po vrhunskem dogodku v Portorožu tako selijo v mesto, od koder prihaja najzvestejša ekipa urbanih gladiatorjev, ki se udeležuje tudi dogodkov Spartan Race po svetu, v mesto, ki gradi prostor zadovoljnih ljudi, ki omogoča vrhunska doživetja, ki ustvarja mesto priložnosti, ki si prizadeva za sožitje generacij, ki odpira vrata ustvarjalnosti in inovativnosti, ki goji okolje spoštovanja in zaupanja, ki živi urbano v sožitju z naravo in je Urbanemu gladiatorju torej pisano na kožo.

urbani gladiator domžale

Startno-ciljno prizorišče dogodka je Športni center TEN TEN Domžale, kjer bo poskrbljeno tudi za garderobo in tuše. Start bo potekal po intervalih od 11. ure dalje. Izbirali boste lahko med tremi trasami. Krajša meri 8 km in je primerna za vsakogar, ki premore kanček drznosti. Srednja trasa je nekoliko daljša in težja, saj meri dobrih 12 km,  daljša trasa pa je že precej otežena in primerna za najbolj ambiciozne adrenalinske navdušence – pošteno bo treba nabrusiti pete, saj t. i. PRO trasa meri 16 km.

Seveda pa je dogodek zasnovan tako, da se lahko udeleženci glede na fizično stanje ekipe na licu mesta sami odločite, ali boste pot nadaljevali po daljši in težji trasi ali pa se boste na razcepu zavili proti cilju.

Krajša trasa:

kratka trasa

Srednja trasa:

srednja trasa

PRO trasa:

pro trasa

Naj vam za pokušino naštejemo še nekaj ovir, ki jih bo potrebno premagati: visoko boste skakali v zrak pri preskakovanju ognja, globoko boste zarili v blato, ko se  boste plazili pod električnim pastirjem, pošteno boste zavihali rokave pri plezanju čez steno in pri prenašanju gum, v roke bo treba pljuniti pri nošenju vreč in prevračanju hlodov, mirno roko boste potrebovali pri metanju sulic, vse sile bo treba napeti pri hoji s hoduljami, seveda pa se boste spuščali tudi po drči. Druge ovire naj za zdaj ostanejo sladka skrivnost. Vsekakor vam bodo pognale kri po žilah, a s pravo ekipo jim boste gotovo kos.

urbani gladiator domžale

PREDVIDEN PROGRAM:

 • 8.00 pričetek zbiranja prijav na dan dogodka
 • 8.30 objava startne liste
 • 10.30 pozdravni govori
 • 10.35 BRIEFING (obvezen za vse sodelujoče ekipe)
 • 10.45 pričetek ogrevanj
 • 11.00 START prvih ekip
 • 11.20 START zadnjih ekip
 • 12.00 prihod prvih ekip na kratki trasi v cilj
 • 12.30 pričetek pogostitve za udeležence
 • 13.15 prihod prvih ekip na PRO trasi v cilj
 • 14.30 pričetek uradnega dela in žreba nagrad
 • 16.00 zaključek prireditve

Udeleženci se boste tudi v Domžalah lahko razveselili spominske majice, toplega obroka, diplome in medalje, ob tem pa boste vsi uvrščeni tudi v žrebanje za bogate nagrade sponzorjev. Čim prej si zagotovite svoje gladiatorsko mesto. Organizator bo poskrbel za to, da boste lahko potešili žejo in napolnili želodčke, za zdravniško službo, za unikatne in atraktivne ovire, še zlasti pa za fantastično zabavo. Vi prinesite s seboj le nasmeh na obrazu, dobro voljo in pozitivno energijo ter ekipo, ki vas bo spodbujala.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Se vidimo!

urbani gladiator Plakat domžale


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja