Urbani gladiator Portorož nad pričakovanji

By
Updated: marec 30, 2015

Urbani gladiator je letos premierno potekal tudi v Portorožu. V nedeljo so vso pozornost od Pirana do Lucije zavzeli urbani gladiatorji. Dogodek, ki je predvsem družabne in ne tekmovalne narave, je več kot uspel, saj se ga je udeležilo preko 700 pogumnežev, ki so premagovali najbolj atraktivne ovire, ki si jih lahko predstavljate. Da, tudi v morju so se okopali.

fatburn.si-FB-BANNER-+-SLIKA-v2

 

GALERIJA URBANI GLADIATOR PORTOROŽ – 1. DEL2. DEL3. DEL4. DEL

 

Tako v soboto kot v nedeljo so udeleženci športnega vikenda uživali tudi ob dobri jedači in pijači, razveselili so se spominskih medalj in diplom, še najbolj pa nagrad sponzorjev. Vsem sponzorjem se tako še enkrat iskreno zahvaljujemo za vso podporo.

ug por sponzorji skupaj web 7

V posebno čast nam je, ker je Športni vikend Portorož potekal v humanitarnem duhu. Denarno pomoč, zbrali smo 375,00 EUR, smo tokrat namenili Lions klubu Portorož Zarja, ki bo sredstva podal v roke deklice Aurore, ki ima hude zdravstvene težave. Veseli smo, ker smo ji pomagali in vsaj nekoliko olajšali vsakdan. V človekoljubnem duhu bi radi delovali še naprej. Želimo si, da dogodek postane tradicionalen in privabi ljudi vseh generacij. Tako bomo še lažje ponudili roko pomoči potrebnim.

lions klub

don

 

 

Še enkrat hvala vsem za udeležbo in vabljeni na naše prihodnje dogodke!

Se vidimo v Domžalah 😉

porto2


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja