Športni vikend Ljubljanica, uspešno za nami

By
Updated: september 30, 2018

Tradicionalni športni dogodki v centru Ljubljane, tokrat v sončnem vremenu, uspešno za nami. Kratek povzetek dogajanja, lahko pogledate v filmčku iz dogodka. 

Dogodek smo otvorili s 7. Bike festivalom Ljubljana, zato smo najprej na pot poslali kolesarje, ki so se podali na 2 trasi. Krajšo 35 km dolgo, primerno za družine in rekreativce. Ter daljšo, 78 km dolgo in tudi bolj razgibano, primerno tako bolje pripravljenim rekreativcem, kot tekmovalcem.

Takoj za njimi so na spored prišli najmlajši, ki so že nestrpno čakali na svoj znak. Seveda smo jih kasneje tudi pošteno utrudili na tradicionalnih Otroških tekih povodnega moža. Povodnega moža, tokrat iz Ljubljanice nismo uspeli priklicati, je pa za zabavo skrbel Vzajemko, ki se tekanja ni naveličal in je ustal vse do vrhunca dneva, zvečer.

 

9. Nočni tek Ljubljanica se je startom pištole pričel točno ob 20.00 uri. Tudi tokrat smo ga izvedli na treh trasah in sicer 5 km, 10 km in trasi malega maratona 21 km.

Za zabavo je tokrat s svojim “party busom” poskrbel RADIO 1, ki je v centru Ljubljane, tokrat pred Mestno hišo in Robbovim vodnjakom pričaral, res vrhunsko vzdušje.

Celotne galerije in rezultati so na voljo na URADNI SPLETNI STRANI DOGODKOV TUKAJ.

Ponovno se vidimo naslednje leto v mesecu septembru na 10. izdaji naših dogodkov.


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja