PRIPRAVE IN VADBA

PRIPRAVE

Za vse ljubitelje rekreacije bomo v sodelovanju z našimi partnerji organizirali tudi priprave in športne kampe, ki bodo vsebovali tekaške, kolesarske, plavalne in ostale vadbe. Podpora kampom bodo znani slovenski športniki in predavatelji, ki bodo delili svoje izkušnje in znanja. Predstavili bomo športno opremo in dneve popestrili z druženjem in nagradnimi igrami.

Kampi bodo organizirani na slovenski in hrvaški obali. Prijave in informacije info@fatburn.si

PRIPRAVE


VADBA

Kaj je sploh vadba? Naredimo nekaj zase, ko imamo čas? Nekateri tudi to štejejo za vadbo. Vsekakor pa je najbolj pomebno, da redno skrbimo za zdrav način življenja z različnimi treningi, ki aktivirajo vse sisteme v našem telesu.

Za splošno pripravljenost najbolj priporočamo krožne vadbe, ki poskrbijo za prekrvavitev vseh mišič v telesu. Tekaške in kolesarske vadbe so ciljno usmerjene v doseganje boljših rezultatov na teh področjih. Triatlon, pa je univerzalen šport, kjer skrbimo za izboljšanje forme na vseh treh športnih področjih: plavanje, kolesarjenje in tek.

Želimo, da sami zase poiščete disciplino, ki vam najbolj ustreza ali pa kombinirate med vsemi. Bistvo je, da v tem kar počnete tudi uživate, rezultati so drugotnega pomena in ob pravilni vadbi pridejo sami. Včasih bistvo ni cilj, ampak pot.

Vabimo Vas, da se udeležite enega izmed naših skupinskih treningov in naredite nekaj zase in za svoje telo.

Trenutno so na voljo TEKAŠKI TRENINGI v sklopu HERVISOVE TEKAŠKE SKUPINE, ki se izvajajo v Celju, Mariboru in Ljubljani vsak torek ob 18.30 uri. Predstavitveni video si lahko ogledaš TUKAJ:

Ste pripravljeni? Zdaj gremo zares.

Če vas bo zamikalo k druženju in imaste v zvezi s tem kakšna vprašanja, nas lahko kontaktirate na e-naslov: info@fatburn.si  Z veseljem vam bomo svetovali.

Skupaj lahko postanemo zmagovalci.