Serija NOČNI TEK SLOVENIJA, letos največja do sedaj

By
Updated: marec 27, 2017

Tekaške prireditve, ki bodo letos organizirane pod okriljem blagovne znamke NOČNI TEK SLOVENIJA bodo potekale v osmih mestih s finalnim dogodkom v Portorožu, 14 dni pred največjim tekaškim spektaklom v Sloveniji, Ljubljanskim maratonom.

NOČNI TEK

Serijo pričnemo v Laškem, nadaljujemo v Kranju in kasneje v Celju, kjer s koncertom zaključimo Mesec špoorta v knežjem mestu. Premierno odtečemo v centru štajerske prestolnice Mariboru in isti vikend še v Škofji Loki. Pred počitnicami se raztečemo še ob prelepem Velenjskem jezeru. Potem pa se septembra na spektaklu v centru Ljubljane preizkusimo formo na nočnem malem maratonu Ljubljanica. Za finale, pa končamo tokrat seveda premierno, v najlepšem mestu na slovenski obali, v Portorožu.

Točkovanje in vse ostale informacije o tekih in seriji, bodo na voljo na naši pod strani www.nocnitek.si oz TUKAJ kjer bodo tudi vmesna točkovanja in reportaže z galerijami. Tu lahko opravite tudi vse prijave na dogodke.

Pridružite se seriji in spoznajte Slovenijo skozi sloje nočnih svetlob. Boste videli, ne bo vam žal.

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>