Še zadnje priprave na zimskega gladiatorja!

By
Updated: februar 19, 2015

Še zadnje priprave na zimski Urbani gladiator so v zaključni fazi in nekaj najzanimivejših utrinkov smo pripravili samo za vas! Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni ter ponosni, predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!

Kot vidite, smo samo za naše gladiatorke in gladiatorje že pripravili sexy medalje, ki si jih boste lahko ponosno nadeli… seveda, če vas bo dovolj v hlačah in boste zmogli do cilja. Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

Zimski Urbani gladiator Medalje

Ker vedno poskrbimo za super organizacijo, prilagamo še sliko starta/cilja, ki bo v mestnem parku (pri tenis igriščih), ter parkirna prostora (seveda brezplačna).

STARTNO CILJNO PRIZORIŠČE

Vse tekmovalce prosimo, da ne pozabijo s seboj prinesti podpisane IZJAVE O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, brez katere se dogodka ne bo mogoče udeležiti!

Prav tako, vse tekmovalce naprošamo, da poskrbijo za PRIMERNO OBUTEV IN OBLAČILA, še zlasti tekmovalci PRO-EXTREME trase, ki bo potekala skozi Hudičev graben! Pripadniki Slovenske vojske pa so že bili na delu. Opravili so pregled tras in bodo poskrbeli, da bo vse potekalo točno tako, kot mora.

pizap.com14243726467971

Na krajši trasi vas bo pričakalo od 15 do 20 ovir, na pro-extreme trasi pa kar dih jemajočih 30 do 35 ovir, ki so jih naša dekleta in fantje pripravljali dan in noč. Ampak pozor, kdor ne bo opravil ovire, ga čaka kazen! Da, prav ste prebrali, pri vsaki oviri vas bo pričakal nadzorni vojak Slovenske vojske in bo celotni ekipi naložil 30 burpee-jev! Pravilno izvedbo burpee-jev pa si lahko ogledate tukaj.

PROGRAM:

  • 8.00 pričetek zbiranja prijav
  • 10.30 sestanek organizatorja s kapetani ekip
  • 10.45 skupinsko ogrevanje
  • 11.00 start (po 20-sekundnih intervalih)
  • 12.00 prihod prvih ekip na krajši trasi
  • 13.30 prihod prvih ekip na PRO-trasi
  • 14.30 žrebanje nagrad
  • 15.00 zaključek dogodka

Se vidimo! 😉


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja