Rekordni Vege tek

By
Updated: november 6, 2017

Tradicionalni tekaški dogodek, s katerim zaključimo sezono tekov v našem pokalu je za nami. 7. Vege tek je bil tokrat rekorden ne le po udeležbi, ampak tudi po enkratnem vremenu, ki je na Špico v Celju pripeljalo udeležence iz vse Slovenije. Tokrat se nas je zbralo že skoraj 200, kar priča, da ima dogodek svetlo prihodnost, kljub temu, da je organiziran le 1 teden po največjem tekaškem dogodku v Sloveniji, Ljubljanskem maratonu.

Tudi tokrat smo tekli na Malem vege teku 6.2 km, kjer so udeleženci sodelovali v absolutni konkurenci in Velikem vege teku v dolžini 11.1 km, kjer smo imeli pripravljenih 10 kategorij in sicer po 5 za moške in 5 za ženske. Poleg tega pa smo najboljše 3 nagradili še v absolutni razvrstitvi. Tokrat je bil boj za stopničke izredno oster, saj je bila konkurenca zelo močna in ni bilo videti popuščanja.

Bistvo dogodka, je že od samega začetka dobrodelna nota, v sklopu katere podelimo del sredstev iz startnin, društvom, ki se na tak ali drugačen način ukvarjajo s pomočjo malim živalim, skrbijo za zapuščene živali ali poslanstvom povezanim s hišnimi ljubljenčki. Tako je bilo tudi letos in zato tudi verjamemo, da bodo sredstva porabili v sklopu svojih aktivnosti in da smo vsi skupaj naredili nekaj dobrega

Udeleženci so se v cilju lahko okrepčali z veganskim golažom, ki so nam ga pripravili naši prijatelji iz LOVING HUTa. Poleg tega pa smo imeli pripravljeno tudi zelenjavno enolončnico za tiste ostale najbolj lačne. Seveda ni na koncu ostalo niti ene porcije golaža, kljub temu, da smo imeli hrane pripravljene za 230 udeležencev. Bravo, zgleda, da ste res dali vse od sebe in je bil obrok v cilju res slasten. 

Ob koncu smo razglasili še najboljše v našem FATBURN TEKAŠKEM POKALU, kjer so udeleženci tekom celega leta sodelovali na naših tekaških dogodkih širom Slovenije in enem na Hrvaški in zbirali točke za svoje nastope. To nam še enkrat potrjuje našo zavzetost in zagnanost za promocija športa in zdravega duha in verjamemo, da smo na pravi poti.

Rezultati današnjega tekaškega dogodka so na voljo SPODAJ:

VEGE TEK 6.2 km OSVEŽENO

VEGE TEK 11.1 km OSVEŽENO

Popravke ali komentarje nam prosim javite na: fatburnsi@gmail.com 

GALERIJE so na voljo SPODAJ:

1. DEL

2. DEL

Sezona prireditev je tako zaključena. Vabimo vas na naš naslednji dogodek, ki bo prvi v letu 2018: 14. NOVOLETNI SKOK V MORJE.

Prijave so odprte in svojo udeležbo lahko potrdite TUKAJ: http://www.novoletniskokvmorje.eu/

V finiširanju pa je že koledar naših dogodkov za 2018. Verjamemo, da se vidimo še v večjem število.

Lep športnen pozdrav


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja