Prijave za prvi letošnji gladiatorski dogodek so odprte

By
Updated: januar 22, 2016

Tako kot lani se tudi letos z gladiatorjem vračamo v Portorož. Urbani gladiator Portorož bo organiziran v nedeljo, 20. marca, s startom in ciljem na osrednji plaži v centru Portoroža. Tisti, ki ste na novega leta dan z nami skočili v mrzlo morje, točno veste, kje je to. Tako kot lani bo tudi letos nastop možen samo za ekipe, in sicer v 2-, 3-, 4- … 10 -članski zasedbi. Udeleženci se boste podali na dve trasi. Krajša je primerna za tiste manj pripravljene, daljša pa je izziv za prave adrenalinske odvisneže.

Letošnja novost so SEZONSKI GLADIATORSKI PAKETI, ki si jih lahko zagotovite TUKAJ. Omogočajo vam ugodnejši nastop na vseh ali pa samo izbranih dogodkih. Zberite prijatelje, se povežite, naredite urnik in … VOILA, ste že na startni črti. 🙂

IMG_9080

Če še niste všečkali naše FB STRANI Urbani gladiator jo lahko TUKAJ.

Na FB DOGODKU TUKAJ pa lahko tudi potrdite svojo udeležbo in sodelujete v nagradnih igrah. Mogoče prav vi zadenete startnino za gladiatorja, ki je ena izmed številnih nagrad, ki jih bomo podeljevali do dogodka.

Prav tako je letošnja novost ENOTNA STARTNINA, in sicer v višini 21 EUR za vsak posamezni dogodek. Startnina ostaja enaka tudi ob prijavi na dan dogodka. Razlika je le v tem, da prej, kot plačate, več za vloženi denar dobite. “Simple as that”

Prijave so že odprte in svoj nastop lahko potrdite TUKAJ.

Želimo vam uspešne treninge in se vidimo v Portorožu!

UGportoroz


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja