Pred vrati v Celju je gladiatorski vikend

By
Updated: maj 11, 2017

Najprej bodo v soboto 13. maja prizorišča ogreli najmlajši, ki se bodo podali na start dogodka MALI OTROŠKI URBANI GLADIATORČEK, ki se prične od 11.00 ure dalje. Dogodek je primeren za tiste najmlajše od 2-14 let. Temu primerne bodo tudi ovire. Otroci bodo razporejeni v starostne skupine in tako se bodo tudi podali na 4 različno dolge trase. Otroci ne startajo kot skupine, ampak kot posamezniki. Start in cilj dogodkov je v Lapidariju pri Osrednji knjižnici Celje, kjer se na dan dogodka prijave zbirajo od 9.30 ure dalje.

LETAK

V nedeljo 14. maja pa gre zares. URBANI GLADIATOR CELJE v svoji 4. izvedbi prinaša novosti. Tri trase v dolžinah od 9-18 km, z najdaljšo PRO TRASO, ki bo udeležence popeljala iz Lapidarija na Stari grad, od tam v Zagrad in čez Hudičev graben na Celjsko kočo. Od tam se vrnejo nazaj v Zagrad, preko Savinje v Herkulovo svetišče in mestni park. Na trasah si bodo udeleženci lahko ogledali najbolj markantne, turistične in zgodovinske točke našega mesta in mogoče dobili navdih za temeljitejši izlet.

Startno ciljno prizorišče ostaja zgodovinski LAPIDARIJ, kjer bomo sprejemali prijave in, kjer bo tudi skupinsko ogrevanje ter podelitev nagrad, medalj, diplom. Vidimo se v nedeljo, v vsakem vremenu od 9.00 ure dalje. Start prvih ekip je od 11.00 ure dalje na podlagi startne liste, ki bo objavljena dopoldan pol ure pred startom.

PRIZORIŠČE

Ne pozabite na podpisane izjave o omejitvi odgovornosti, ki jih je potrebno prinesti k prijavni službi. Izjave si lahko natisnete TUKAJ: IZJAVA-O-OMEJITVI-ODGOVORNOSTI

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja