Pred vrati je tradicionalni Športni vikend Ljubljanica

By
Updated: avgust 30, 2017

Naši največji dogodki v slovenski prestolnici so pred nami. Tokrat dogodke v okviru Športnega vikenda Ljubljanica organiziramo v dveh ločenih vikendih. Prvi vikend so na sporedu tekaški dogodki in vrhunski zabavni glasbeni program in koncert s skupino CARPE DIEM. Tako bodo Kongresni trg, ki je centralno prizorišče najprej v soboto dopoldan ogreli naši najmlajši na Otroških tekih povodnega moža. Zvečer pa bo na sporedu 8. Nočni tek Ljubljanica.

LETAK---NT-LJ FINAL

Naslednji vikend 9. septembra bo na sporedu premierno DECATHLON urbani gladiatorček, ki ga bomo izvedli v BTC nasproti trgovine DECATHLON. Popoldan pa Ljubljano zavzamejo pravi gladiatorju na dogodku Urbani gladiator Ljubljana. Prijave se že pridno polnijo na naši uradni spletni strani www.ljubljanica.net

UG LETAK---LJUBLJANA FINAL

V nedeljo 10. septembra bo na sporedu BIKE FESTIVAL LJUBLJANA s pestrim kolesarskim dogajanjem na Kongresnem trgu. Predstavitve športne prehrane, športne opreme in bogate nagrade za udeležence dogodkov. Dve dolžini maratonov, primerni za vse starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti bodo na 35 km in 78 km in so res kolesarske trase za “prste oblizniti”.

LETAK---BIKE-FEST-LJ FINAL

V soboto popoldan 2.9. pa se bo torej začelo zares, ko bo Kongresni trg začel pokati po šivih. Prevzem startnih paketov za Nočne teke Ljubljanica bo od 14.00 ure dalje. START teka na 5 km FOR FUN RADIO CENTER bo točno ob 20.00 uri. Eno uro kasneje ob 21.00 pa se bodo na traso podali tekači na 10 km teku za pokal VZAJEMNA in DECATHLON Nočnem malem maratonu 21 km. Z njimi pa tudi tekači na Štafetnem teku. Generalni pokrovitelj trgovine DECATHLON bo med tekači podelil bogate nagrade.

Za vrhunsko vzdušje bo skrbela skupina CARPE DIEM, ki obljublja noro zabavo.

Skupina-Carpe-Diem-official-page

Prijave so možne tudi na dan dogodka od 14.00 ure dalje. Vse info pa so na voljo na naši uradni spletni strani www.ljubljanica.net.

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja