Pogumni bodo 1. 1. 2016 spet skakali v morje

By
Updated: december 18, 2015

V petek, 1. januarja 2016, se bo v Portorožu, v osrčju slovenske Obale, ob 14.00 uri vnovič odvil zdaj že tradicionalni Novoletni skok v morje. Najpogumnejši bodo v morje skakali s pomola na osrednji portoroški plaži, častno pokroviteljstvo z adrenalinom začinjenega dogodka pa tudi letos prevzema župan Občine Piran, gospod Peter Bossman.

Slika 5

Za vse na nas je vstop v novo leto poseben dogodek, za mnoge pa celo prelomen. Takrat se poslovimo od slabega v preteklem letu, se z veseljem spominjamo vsega dobrega in polni upanja zremo v prihodnost, ki prinaša nove začetke, nove izzive. In če res želimo biti kos vsem izzivom, ki nas čakajo v prihajajočem letu, potem moramo že začeti pogumno, drzno in aktivno, a na zabaven način … 12. NOVOLETNI SKOK V MORJE je prava priložnost za to, da se otresete negativne energije iz preteklega leta in se napolnite s pozitivno, ki vam bo pri korakanju skozi leto 2016 še kako koristila. Roko na srce, voda je na novega leta dan res malo mrzla, toda po mnenju poznavalcev in tistih, ki so adrenalinsko novoletno kopanje že izkusili, ima kopanje v ledeno mrzli morski vodi terapevtske učinke, blagodejno vpliva na počutje, pomaga pri regeneraciji telesa, krepi imunski sistem ter dviga prag dovzetnosti za različne bolezenske vplive. Pa še zabavno je, verjemite. Na prizorišču Novoletnega skoka v morje se zbere vsako leto več skakalcev in še več gledalcev. Letos je s skokom v hladno morje v novo leto vstopilo več kot 330 pogumnežev, ki jih je navdušeno opazovalo in glasno spodbujalo približno 3000 gledalcev iz različnih evropskih držav. Na listi skakalcev so se poleg domačinov z vseh koncev Slovenije znašli tudi številni turisti iz Italije, Avstrije, Hrvaške, Rusije, Velike Britanije in še od kod.

Kako zelo pestro je bilo, lahko preverite z ogledom filmčka na tej povezavi: NOVOLETNI SKOK V MORJE 2015

Slika 4

Vsako leto znova se tudi najde cela množica navihancev, ki se, kot se za tak dogodek spodobi, našemijo in opremijo s številnimi bolj ali manj nenavadnimi rekviziti – eden obveznih so kapa in rokavice, da vas v vodi slučajno ne zebe. 🙂 Najpomembnejši dodatek pa so seveda kopalke, take udobne, lepe, posebne, opazne, zanimive, atraktivne … naše limited edition “retro kopalke”, ki so letos pridobile nov dizajn, bodo kar prave. Dobite jih že za vročo ceno: 36 EUR z vključenim DDV. Cena vključuje tudi poštnino. Na voljo so velikosti S, M, L, XL. Za več informacij in naročilo nam pišite na e-naslov prijava@novoletniskokvmorje.eu

PR_NSVM 01

Po večletnih izkušnjah so skoki v morje prava atrakcija tudi za gledalce in navijače, ki pogum za tovrsten podvig še zbirajo in se za zdaj zabavajo na »varni razdalji« na plaži. Vsi, ki boste drzno skočili v morje in zaplavali v njem, boste postali tudi ambasadorji Novoletnega skoka v morje. Prejeli boste posebno diplomo, s katero se boste simbolično zavali, da boste skrbno pazili na neokrnjenost in čistočo slovenskega morja.

Dogodek bo tudi tokrat organiziran kot del uradnega Novoletnega popoldneva v Portorožu. Skoku v morje bo tako na istem prizorišču sledilo pestro dogajanje za vse okuse, ob 16.00 uri bodo vaša ušesa razvajali Blue Angel Gang in Lea Sirk, ob 18.00 uri pa vas bo nedvomno spet očaral tradicionalni novoletni ognjemet. V Portorožu se na prvi novoletni dan tako obeta spektakel, ki bi ga bilo greh zamuditi … v novem letu pa nočete grešiti, kajne? 🙂

Prijavite se lahko tukaj: NOVOLETNI SKOK V MORJE 2016 – PRIJAVA

PR_NSVM_05

SE VIDIMO!


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja