Novoletni skok v morje slavi jubilej

By
Updated: november 25, 2018

Tradicionalni dogodek na novega leta dan, ki bo tudi tokrat organiziran 1. januarja v Portorožu, bo tokrat slavil jubilejno, 15to izvedbo. Dogodek, ki se je razvil iz nore ideje posameznika, se je prelevil v vseslovensko gibanje in tradicionalni običaj, ki navadnim ljudem sedaj predstavlja postavitev ciljev in odprtje novega poglavja v prihajajočem letu. Nekateri pravijo, da s skokom sperejo iz telesa umazanijo, ki se je nabirala celo leto. Spet drugi skok uporabijo za prestavljanje mej mogočega. Tretji pa ja no, na dogodku je potrebno imeti tudi gledalce 🙂

Prijave se pridno polnijo in trenutno beležimo za to obdobje rekordnih 200 udeležencev, ki so potrdili svoje zanimanje za nastop na dogodku. Ne pozabimo, da je rekord še vedno iz leta 2017, ko je v morje skočilo neverjetnih 545 registriranih udeležencev. V letošnjem letu, nam je dež malce pokvaril vzdušje. Kljub temu pa se je preko 500 udeležencev opogumilo za skok.

SI UPAŠ SKOČITI Z NAMI? Ne potrebuješ drugega kot kopalke in malce poguma. Je pa zadovoljstvo po skoku tisto, kar odtehta ves strah in če zmoreš to, ZMOREŠ VSE. Oglej si pretekle GALERIJE TUKAJ in videl boš zakaj vsi želijo biti z nami. Občutek je naravnost fenomenalen.

Tokrat verjamemo, da nam s skupnimi močmi uspe podreti rekord, zato vas vabimo, da svojo prijavo izpolnite na uradni spletni strani dogodka TUKAJ: 

Veselimo se vašega sodelovanja pri rekordu


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja