8. Nočni tek Ljubljanica, kljub nalivu, uspešno za nami

By
Updated: september 8, 2017

Kljub dežju, ki je praktično cel dan zaznamoval dogodke v Ljubljani, smo uspešno otvorili Športni vikend Ljubljanica in oba dogodka izpeljali po planu. Otroški teki povodnega moža so dopoldan zapolnili Kongresni trg in maskota Vzajemko je poskrbela, da otrokom ni bilo dolgčas in da so seveda varno in srečno vsi pritekli v cilj.

6E0A5471

8. Nočni tek Ljubljanica je bil že v napovedih označen za deževen dogodek in tako je tudi bilo. Na Nočnem teku FOR FUN 5 km Radia Center je le delček teka potek brez dežja, večina pa v nalivu. Kljub temu pa to ni ustavilo množice tekačev, ki jih je na Kongresnem trgu v cilju zabavala glasbena skupina CARPE DIEM. Tu so bili vsi zmagovalci v cilju, kajti že sam nastop na teku v takem dežju je pomenil zmago.

6E0A5937

 

Ob 21.00 uri pa se je začelo zares. Nočni mali maraton 21 km in Nočni tek 10 km sta bila predvidena kot vrhunec večera. Dež seveda ni pojenjal niti na tem teku in vsi tekači so se na trase podali v res hudem nalivu. Kljub vsem okoliščinam pa smo bili priča prezadovoljnim obrazom v cilju in navdušenju, ki ni pojenjalo. Udeleženci so verjetno zaradi svoje trme ali ekstremnih pogojev presegli najboljše do sedaj zabeležene čase tako na 10 km kot 21 km. Kar precej pa jih je doseglo tudi osebne rekorde.

6E0A6049

Čestitke prav vsem. V teh razmerah ste bili vsi zmagovali.

Rezultati so na voljo TUKAJ.

Galerije 8. NOČNI TEK LJUBLJANICA so na voljo tukaj: 1 DEL., 2. DEL

Galerija OTROŠKI TEKI POVODNEGA MOŽA je na voljo TUKAJ

Ta vikend sta na sporedu URBANI GLADIATOR LJUBLJANA in BIKE FESTIVAL LJUBLJANA.

Se vidimo

6E0A6655

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja