Nočni tek Kranj tokrat uspel v lepem vremenu

By
Updated: maj 14, 2016

Res je bil včeraj petek  trinajsti, ki naj bi po splošnem mnenju prinašal nekaj slabega. No, to teorijo tekači danes zlahka ovržemo. Včerajšnji Nočni tek Kranj, ki je bil organiziran v okviru Tedna mladih, je pokazal, da je lahko tudi petek trinajsti več kot uspešen dan. Tradicija sicer veleva, da se Nočni tek v Kranju vsako leto odvije v deževnem vremenu, tokrat pa je “gospa tradicija” spremenila svoj “načrt” in nočne tekače v gorenjski prestolnici presenetila z lepim vremenom in s temperaturami, ki so bile ravno pravšnje za tek.

nt kr naslovna

Več kot 100 tekačev se je z Glavnega trga pognalo na ulice Kranja in si ga ogledalo z nočne tekaške perspektive, kar je prav gotovo posebno doživetje. Po besedah udeležencev, ki se jim je zadovoljstvo po teku dalo razbrati že z nasmejanega obraza, je kranjski tek v soju luči sicer razgiban, vendar res zelo lep. Klub študentov Kranj je še enkrat dokazal, da pozna “recept” za uspešen tekaški dogodek.

Rezultati so že na voljo in si jih lahko ogledate tukaj: NOČNI TEK KRANJ

Iskrene čestitke vsem udeležencem. Vabljeni na naslednji nočni tek, ki bo v Celju že prihodnji teden. Prijave so odprte TUKAJ

SE VIDIMO! 🙂


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja