Mali gladiatorčki pogumno čez ovire

By
Updated: maj 14, 2016

Čeprav se je knežje mesto zjutraj zbudilo v deževen dan, se malčki, ki so si zadali premagati ovire na Otroškem malem urbanem gladiatorčku, niso ustrašili. Ravno nasprotno, pogumno so se zbrali na startu v Lapidariju pri Osrednji knjižnici Celje in se neustrašno podali proti oviram, ki so jih čakale na gladiatorskem poligonu v parku ob Mestni plaži. Skakanje v vrečah, tek čez gume, vožnja z zipom, plezanje skozi gume, gladiatorska arena … vse ovire, ki so se znašle na poti, so malčki zlahka premagali. Veseli navihančki so se z ovirami in čisto pravimi gladiatorji borili tako zavzeto, da jim je uspelo premagati tudi dež in priklicati sonce. Mali nadobudneži so z malimi korakci postali veliki zmagovalci. Čisto vsi, od prvega do zadnjega, so si prislužili medaljo in diplomo, za spomin pa so prejeli tudi gladiatorsko majčko. Takoj po prihodu v cilj so se lahko posladkali z jabolčnim zavitkom, dobili pa so tudi kuponček za kepico sladoleda Pri Nejcu. Nihče si tega ne zasluži bolj kot oni.

kolaž ug malčki 2

Fotogalerija malih urbanih gladiatorčkov je na voljo TUKAJ

kolaž pravi

Iskreno čestitamo vsem malim zakladkom, ki so se danes kljub dežju udeležili dogodka, obenem pa čestitamo tudi staršem, ki otročke vzgajajo v športnem duhu – to je neprecenljiva naložba v njihovo prihodnost.

še kolaž

Malčki so tako danes uspešno pripravili teren za “velike” urbane gladiatorje, ki se bodo z ovirami v zgodovinskem mestu ob Savinji spopadli jutri. Le upamo lahko, da bodo tako pogumni kot danes njihovi mali prijatelji. 🙂

 

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja