Kolesarji odlično v novo sezono

By
Updated: marec 20, 2017

7. BIKE FESTIVAL PORTOROŽ je ponovno postavil nov mejnik, saj se je našega dogodka udeležilo preko 500 nadebudnih kolesarskih zanesenjakov, ki so prišli iz vse Slovenije in tudi iz 5 evropskih držav. To nam daje velik zagon za naprej in dodatno spodbudo za naše ostale kolesarske dogodke, ki jih bo letos kar nekaj. Koledar je TUKAJ.

PR_IMG_6141

Prekolesariti 42 km, 56 km ali celo 88 je to soboto bil kar zahteven zalogaj, saj je udeležence oviral predvsem veter, dodatne spodbude pa tudi ni bilo s strani vremena, saj je bilo ob “prijetnih 16 stopinjah” le malo kristalno čistega modrega neba, kot smo ga navajeni vedno, ko smo na obali. Kljub temu pa so bili udeleženci zadovoljni s svojo formo, ki je seveda odraz zimske angažiranosti oz izdatnega treninga v pripravljalnem obdobju.

PR_IMG_6431

Bogate nagrade so dodatno privabile udeležence iz vseh strani Slovenije in ostalih držav, odlična klima pa je na prizorišču nastala po zaključku kolesarjenja, ko smo se vsi okrepčali in si pripovedovali zgodbice iz dogodka. Ob zaključku smo izvedli še žreb in podelili glavno nagrado, pralni stroj, ki ga je podarjal E LECLERC DRIVE. Tokrat je nagrado prejel presrečni nagrajenec, ki še dolgo po dogodku ni verjel, da je res on ta, ki bo prejel pralni stroj. Še bolj pa smo bili presenečeni tudi mi, saj smo ugotovili, da je nagrajenec SIMON JACKSON iz Velike Britanije. BRAVO IN ČESTITKE 🙂

NAGRAJENEC

Nekaj slik je že na voljo na naši uradni FB STRANI TUKAJ

Ostale slike pa si lahko ogledate v naši galeriji TUKAJ.

Prav tako objavljamo spisek nagrajencev, ki nagrad niso prejeli in navodila za prevzem.

Darilna vrečka – PRO ACTION: Danijel Voh
Darilni bon – Optika – osebno vozilo – AKSLE k7 : Julijan Ezgeta, Tina Žvanut, Tilen Fidler
Darilni bon – MOTION FIT
: Uroš Jevnikar, Andrej Kramberger, Ažbe Tušar;
Darilni bon – LEPOTNI STUDIO MAJA: Robert Šijanec;
Darilni bon – PLESKARSTVO LOŠIĆ: Rok Jerant;
Darilni bon – FRIZERAJ NA FUŠ: Igor Lebinjan, Jani Grilc

Čestitke vsem nagrajencem še enkrat! Za prevzem nagrad nas v roku 3 dni po tej objavi kontaktirajte na e-naslov: fatburnsi@gmail.com. Po tem roku gredo nagrade v sklad za naslednje prireditve.

BF PROMO

Hvala še enkrat vsem udeležencem, policijskim spremljevalcem v Sloveniji, velikemu policijskemu spremstvu na Hrvaškem, obmejnim organom na obeh straneh meje in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi dogodkov.

PR_IMG_6544

Hvala vam za pomoč in sodelovanje, pri tako velikem meddržavnem projektu.

SREČNO

BF PLOVANIJA 1

 

 

BF PLOVANIJA 2

 

SPONZORJI BF 18.3.2017

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja