Kolesarski pozdrav jeseni

By
Updated: september 25, 2015

Jutri, 26. 9. 2015, se kolesarji za zaključek sezone znova vračamo na mondeno lokacijo, v PORTOROŽ, kjer smo kolesarsko sezono tudi odprli – kako uspešna je bila, se bo pokazalo jutri. Skupinsko startamo ob 10.00 v Marini Portorož, že od 8. ure naprej pa bodo na istem mestu potekale tudi prijave za tiste, ki se boste za udeležbo odločili v zadnjem trenutku.

Portorož_filmček

Družine z malimi nadobudneži bodo imele na izbiro krajši kolesarski maraton (20 km, 180 m višinske razlike). Tisti, ki so si v sezoni pridno nabrali kolesarsko kilometrino in kondicijo, se bodo lahko odločili za srednji kolesarski maraton (58 km, 360 m višinske razlike). Resni rekreativci in vrhunski kolesarji, ki jim tudi vožnja v hrib ni trn v peti, pa bodo imeli na voljo daljši kolesarski maraton (88 km, 960 m višinske razlike). Vendar pa je Bike festival Portorož praznik vseh, ki kolesarijo za zabavo, zato organizator vsem udeležencem polaga na srce, da kolesarijo v skladu s CPP. Trasa bo udeležence vodila od Portoroža prek mejnega prehoda Sečovlje v sosednjo Hrvaško in nazaj, zato nikar ne pozabite s seboj prinesti veljavnega osebnega dokumenta!

Podrobneje si trase lahko ogledate TUKAJ

Šumeče morje, prijetno žgoče sonce, razgibane trase, pozitivno vzdušje in vrhunska klima, s katero kolesarje razvajata tako slovenska kot hrvaška primorska pokrajina, zagotavljajo nepozabno doživetje, ki ga enostavno ne smete in ne morete zamuditi. V cilju vas bomo razvajali z masažami, za katere bo poskrbel PERSKINDOL, s toplim obrokom, spominsko medaljo in diplomo, kot zmeraj pa vsi sodelujoči sodelujete v žrebu za bogate nagrade sponzorjev.

IMG_8960

PREDVIDEN PROGRAM:

  •  8.00          prijave na dan dogodka
  •  9.45           pozdravni nagovor organizatorja
  •  10.00        odprtje festivala in skupinski start
  •  12.00        prihod prvih udeležencev v cilj
  •  14.00        žrebanje nagrad
  •  14.30        zaključek prireditve

Sončno vreme smo naročili. 🙂 Zato si še zadnjič letos privoščite aktiven oddih, nekaj blagodejnega morskega zraka in toplih sončnih žarkov, ki bodo ohranjali pozitivno energijo in vas greli tudi čez hladno jesen in mrzlo zimo.

IMG_8897


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja