Kolesarje na startu, pričakalo idealno vreme

By
Updated: maj 22, 2017

8. Bike festival Celje je tokrat minil v pričakovanju lepega vremena in držanju pesti, saj je bilo še par ur pred stratom v cilju deževno in ceste mokre. Kljub vsemu smo verjeli v napoved in od devete ure dalje se je začelo jasniti, ob desetih pa je preko 250 udeležencev pedala zavrtelo v soncu. KOLAŽ 2 Razgibane trase je letos močno popestril veter, ki je po pričanju udeležencev ves čas pihal v prsi. Kot pa vsak kolesar rad pove, veter vedno piha v hrbet, zatorej je včasih pač potrebno malce bolj pritisniti na pedala in  potrpeti. KOLAŽ 3 Bogate nagrade so bile letos pravi magnet za udeležence, saj so le ti prišli iz vseh koncev Slovenije. Najštevilčnejša je bila ekipa CETIS iz Celja. Največ sreče pa sta tokrat imela domačina, ki sta v finalnem žrebu prejela sanjski nagradi. Andraž Špat, je domov odpeljal kolo SPECIALIZED, ki ga je podaril CONCEPT STORE SPECIALIZED BL ŠPORT iz Celja in Andrej Guček, ki se je domov odpeljal z novim kolesom SCOTT, ki ga je podaril CONCEPT STORE BIKE EK iz Celja. Čestitke.

Prav tako objavljamo spisek nagrajencev, ki svojih nagrad na našem dogodku še niso prevzeli.

Darilni bon v vrednoisti 10,00 eur – FRIZERAJ NA FUŠ : Tibor Potočnik, Mišo Dimec, Dejan Snič;
Darilni paket – HOTEL BERNARDIN : Tomaž Turk

Darilni paket – SELECT BOX : Tadej Sedlar; 
Darilni bon – LEPOTNI STUDIO MAJA: Vitomir Pevec;
Darilni bon za vikend kosilo za 2 osebi  – CELJSKA KOČA: Nejc Ropas;

Čestitke vsem nagrajencem še enkrat! Za prevzem nagrad nas v roku 3 dni po tej objavi kontaktirajte na e-naslov: fatburnsi@gmail.com. Po tem roku gredo nagrade v sklad za naslednje prireditve.

KOLAŽ 1

Čestitke vsem udeležencem in udeleženkam, ki so tudi tokrat zakolesarili z nami. Posebna zahvala pa seveda Policijski postaji Celje in njihovemu spremstvu, ki je bilo tudi tokrat brezhibno in po pričanju udeležencev res vrhunsko. Brez naših rediteljev ob trasi, na okrepčevalnicah, startu in cilju pa dogodek ne bi bil to kar je. Hvala vsem pokroviteljem in sponzorjem, brez vas nam ne bi uspelo. Posebna zahvala pa seveda Mestni občini Celje, ki je v sklopu Meseca športa v knežjem mestu, podprla dogodek.

Galerijo slik si lahko ogledate spodaj:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

Vidimo se na našem naslednjem kolesarskem dogodku, ki bo 17. junija v Mariboru. Premierni BIKE FESTIVAL MARIBOR vas pričakuje, prijave so odprte TUKAJ.

mbsportfest Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja