Pripravlja se gladiatorska sobota v Domžalah

By
Updated: april 9, 2017

Na veliko noč, bo v Domžalah, v okviru občinskega praznika, dan namenjen gladiatorjem. Najprej se bodo dopoldan zabave, blata, ognja in vode željni udeleženci podali na 3 različno dolge trase, kjer bodo v ekipah premagovali ovire. V ospredju sta druženje, sodelovanje, spodbujanje in premagovanje meja, ki jih udeleženci s pomočjo ekipe veliko lažje tudi dosegajo in presegajo.

PRAVI 03_OD_UrbaniGladiator__FB_850x654 (1)

Trase v dolžinah 7.5 km, 11 km in 15 km so razpeljane po bližnji in daljni okolici Domžal. Vse skupaj pa se začne in konča v Športnem parku Domžale pri teniškem centru TEN TEN.

Start je od 11.00 ure dalje. Prijave so možne za 2-10 članske ekipe na spletni strani TUKAJ. Lahko pa nastopite tudi kot posamezniki. Prijave so možne tudi na dan dogodka od 9.00 ure dalje.

Vabimo pa vas, da si ogledate tudi koledar ostalih prireditev v okviru občinskega praznika v Domžalah:

APRIL2017_dogajanje v Obcini Domzale

Ob 17.00 uri pa bodo premierno na svoj račun prišli tudi najmlajši, ki se bodo lahko udeležili Malega Urbanega gladiatorčka Domžale. Predprijave lahko starši za svoje nadebudneže izpolnite TUKAJ.  Dogodek je namenjen za 2-14 let stare udeležence, temu primerne pa bodo tudi ovire in trase. Prijave na dan dogodka bodo prav tako možne od 9.00 dalje.

Najmlajši udeleženci bodo prejeli tudi spominske diplome in spominske medalje. Doživeli pa bodo nekaj novega in postali pravi mali urbani gladiatorji.

Vabljeni, da soboto preživite z nami.

LETAK DOMŽALE MALI


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja