Gladiatorji sezono odprli v Portorožu

By
Updated: marec 20, 2017

Tradicionalno se sezona za Urbani gladiator začne v najlepšem slovenskem obmorskem mestu, Portorožu. Tu smo tudi letos gostili otvoritveni dogodek sezone, ki bo trajala vse do decembra, ko jo zaključimo na FINALNEM Zimskem urbanem gladiatorju na Kopah.

PR_MG_3060

Tri trase, ki smo jih razpeljali od centra Portoroža do Pirana in Fiese na eni strani, do Forme Vive in Marine Portorož na drugi strani, so ponudile ogromno ovir. Tekmovalcem pa obilo zabave in preizkus forme in pripravljenosti na prav poseben način. Preskok ognja, plazenje pod bodečo žico, skok v morje, nošenje vreč peska, prevračanje in kotaljenje gum in še bi lahko naštevali. Manjkalo ni niti blatnih ovir, plezanje preko konstrukcij, vendar to udeležencev in predvsem udeleženk ni ustavilo in kot smo pričakovali nismo zabeležili niti nobenih omembe vrednih poškodb, kar je seveda najbolj pomembno.

PR_gladiator17male-136

Odrgnine, ureznine in “muskelfiber” in neverjetne zgodbice in doživetja, so pa pač sestavni del gladiatorskih dogodivščin. Večina udeležencev, pa si je naše obmorsko letovišče, na hitro ogledala iz popolnoma nove, drugačne perspektive. Točke na trasi so povezale tako zgodovinske, kot kulturne, kot turistične točke v zgodbo, ki si jo bodo udeleženci zapomnili za vedno.

PR_IMG_7081

Posebna nagrada v cilju, je bila seveda spominska medalja in spominska diploma, s katero se boste lahko hvalili pred prijatelji in sodelavci. Verjemite nam, da vam jo bodo vsi zavidali.

PR_MG_0093

Slike iz dogodka so objavljene v naših galerijah TUKAJ. Nekaj slik je na voljo tudi na naši FB STRANI TUKAJ.

Prav tako objavljamo spisek nagrajencev, ki svojih nagrad na našem dogodku še niso prevzeli.

Darilni bon – Optika – osebno vozilo – AKSLE k7 : Nives Novak Gramc;
Darilni bon – Centriranje – osebno vozilo – AKSLE k7 : Martiin Matjašič, Patrik Zoretič;
Darilni bon – Premontaža – osebno vozilo – AKSLE k7 : Matjaž Vičič, Florijan Tabor; 
Darilni bon – FRIZERAJ NA FUŠ: Katja Gerkšič, Klavdija Šetanc,
Darilni bon – PLESKARSTVO LOŠIĆ: Andreja Peterlin, Igor Bračič;
Darilni bon – LEPOTNI STUDIO MAJA: Din Šerifoski

Čestitke vsem nagrajencem še enkrat! Za prevzem nagrad nas v roku 3 dni po tej objavi kontaktirajte na e-naslov: fatburnsi@gmail.com. Po tem roku gredo nagrade v sklad za naslednje prireditve.

PR_MG_3454

Vabljeni na naš naslednji gladiatorski dogodek v Domžale, na katerega se že lahko prijavite TUKAJ. Preverite pa lahko še koledar ostalih dogodkov, kjer ne manjka tekov, kolesarskih maratonov, triatlono in otroških dogodkov. Koledar dogodkov je na voljo TUKAJ.

Čestitke še enkrat vsem in zahvala vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri izvedbi in pomoči za dogodek, ki smo ga uspešno pripeljali do konca.

SREČNO

SPONZORJI UG 19.3.2017


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja