Gladiatorčki in gladiatorji, okupirali knežje mesto

By
Updated: maj 15, 2017

Vrhunski gladiatorski vikend v Celju je za nami. Mali otroški urbani gladiatorček je bil obiskan rekordno in otroci so dokazali, da bodo v prihodnje prava konkurenca staršem in starejšim na velikem gladiatorju. V obeh dneh smo zabeležili preko 500 udeležencev, ki so brez strahu in praktično brez večjih poškodb, opravili z vsemi pripravljenimi trasami. KOLAŽ 1

MALI OTROŠKI URBANI GLADIATORČEK CELJE, je bil namenjen tistim najmlajšim od 2-14 let. Otroci so premagovali starostnim skupinam primerne ovire in se zabavali. Starši so vse skupaj spremljali ob trasi, slikali, snemali, navijali. Priča smo bili vrhunski predstavi, kjer ni manjkalo, blata, solz, veselja in pa seveda utrujenosti. Starši so bili tu, verjetno najbolj veseli.

KOLAŽ 2 Na petih startih so najmlajši dokazali, da zmorejo premagati prav VSE OVIRE. Spodaj je na voljo nekaj utrinkov. Galerije s slikami najdete TUKAJ. Nekaj slik je že na voljo na naši FB STRANI TUKAJ. Čestitke prav vsem najmlajšim za izkazani pogum. Bravo.

Reportažo iz dogodka in dodatne galerije si lahko ogledate na Celje info TUKAJ

URBANI GLADIATOR CELJE za malce starejše, pa je končno v soncu zasijal čez Celje v vsej svoji lepoti in čudovit dan je bil pripravljen za pravi spektakel. Vreme je bilo naravnost vrhunsko, sonce brez oblačka. Za nekatere verjetno že prevroče. Dobrodošlico je udeležencem izrekla tudi poslanka državnega zbora Janja Sluga in tako tudi slavnostno odprla dogodek v Celju.

KOLAŽ 1

Tri trase, z najkrajšo v dolžini 9 km in najdaljšo, ki je potekala čez Hudičev graben na Celjsko kočo v dolžini 18 km. Le ta je vključevala preko 40 ovir in je bila res pravi izziv, ki so se ga lotili samo najbolj pogumni. No tudi nekateri, ki to niso bili, a so imeli dovolj poguma, da iz sebe izvlečejo maksimum.

KOLAŽ 1

Čestitke vsem udeležencem in udeleženkam, Občini Celje in županu g. Bojanu Šrotu, ki je častno podprl dogodek, vsem pripadnikom gasilskih društev, ki so sodelovali pri izvedbi in pomoči na ovirah, celotni naši ekipi, ki je skrbela za nemoten potek in vsem partnerjem, ki so podprli dogodek. Čestitke pa tudi vsem, ki ste si s svojimi napori prislužili naziv URBANI GLADIATOR. Galerije slik bodo objavljene v kratkem.

Reportažo iz dogodka si lahko ogledate tudi na Info Celje TUKAJ

Vabljeni na naše prihajajoče dogodke. Naslednji je v Mariboru že čez en mesec. Na novi spletni strani te vabimo, da prideš s prijatelji in prijateljicami. PRIJAVIŠ SE LAHKO TUKAJ.

Se vidimo


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja