Prijava na dogodek

URBANI GLADIATOR VRHNIKA

Opis:

URBANI GLADIATOR VRHNIKA

 

ug logo vrhnika white

 

Kot smo obljubljali že lansko leto, z letošnjim letom širimo serijo Urbanih gladiatorjev. Na sporedu bo po zimski različici našega priljubljenega dogodka organiziran dogodek na slovenski obali in tudi v notranjosti. Premierno bo dogodek organiziran na Vrhniki v okviru Argonavtskih dnevov.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju team-building in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence kot tudi gledalce

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj dogodka bo pri na osrednjem prizorišču Argonavtskih dnevov, pri Zavodu Ivana Cankarja, Tržaška cesta 9.

IMG_9266

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok in pijačo za udeležence.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila. Okrepčevalnice bodo enakomerno porazdeljene na trasah.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

TRASE: Na voljo bo krajša trasa v dolžini 6 km. Srednja trasa v dolžini 11 km in PRO TRASA v dolžini cca 16 km.

Krajša trasa v dolžini 6 km, povezavo do trase najdete TUKAJ

ug vrhnika - mala

Srednja trasa v dolžini 11 km, povezavo do trase najdete TUKAJ

ug vrhnika - srednja

Srednja trasa v dolžini 16 km, povezavo do trase najdete TUKAJ

ug vrhnika - pro

OVIRE: Plezanje preko stene, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, metanje sulic, preskok ovir, hoja po gumah, drčanje, še in še... Pred ciljem pa za konec seveda NOVA GLADIATORSKA ARENA, ki jo pripravljamo posebej za vas.

IMG_9379

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20-30, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Vojaki in gasilci vam bodo pomagali pri štetju. 😉

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

STARTNINE:

 EKIPA / DATUM
do 22.5. - 15:00 ure
od 22.5. - 15:00 ure
do 10.6. - 15:00 ure
od 10.6. - 15:00 ure
do 13.6.. - 11:00 ure
10 ČLANSKA
16,00 € 21,00 € 26,00 €
8 - 9 ČLANSKA
17,00 € 22,00 € 27,00 €
6 - 7 ČLANSKA
18,00 € 23,00 € 28,00 €
4 - 5 ČLANSKA
19,00 € 24,00 € 29,00 €
2 - 3 ČLANSKA
20,00 € 25,00 € 30,00 €

Do dodatnega 10% popusta na udeleženca so upravičeni pripadniki vojske in gasilci z veljavno izkaznico. POPUSTI SE MED SEBOJ NE SEŠTEVAJO!

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA VKLJUČUJE: spominsko majico dogodka, spominsko medaljo, diplomo, topel obrok v cilju, pijačo na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev, med katerimi lahko omenimo 10 parov tekaških copat TREKSTA ALTER EGO (na sliki).

treksta copati + logo

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih https://www.facebook.com/UrbaniGladiator  in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na dogodku na FB-strani URBANI GLADIATOR VRHNIKA in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ.

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 13062015

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

IMG_9509

 

Zagotovite si svoje mesto na premiernem dogodku na Vrhniki.

UG VRHNIKA SPONZORJI 5

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov, 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino zmanjšano za administrativne stroške 2 €. Do 4 dni pred dogodkom vrnemo kupnino 70%. 

PRIJAVO NAJ IZPOLNI SAMO KAPETAN EKIPE ZA CELO EKIPO IN NE VSAK POSAMEZNIK POSEBEJ!!!

V primeru težav s prijavo nam podatke posredujte na e naslov: prireditve@fatburn.si

PRIJAVNICA IN IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI: Vsi udeleženci naj na dan dogodka s seboj prinesejo izpolnjeno prijavnico oz izjavo, ki jo najdete tukaj: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso