Prijava na dogodek

URBANI GLADIATOR CELJE

Opis:

Finalni gladiatorski izziv sezone bo tokrat v Celju

FINALNI gladiatorski dogodek bo tudi tokrat namenjen za posameznike in 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 in 10 članske ekipe, ki bodo premagovale ovire kot so: preskok ognja, plazenje pod bodečo žico, plezanje preko stene, drča, prevračanje gum...

Letošnji gladiator v knežjem mestu, bo finalni gladiator sezone 2019. Preko 3500 udeležencev je do sedaj že uživalo na nezahtevnih, a zabavnih trasah, ki so udeležencem dala na ogled Celje z vsemi pomebnimi kulturnimi in turističnimi točkami.

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne, na naših dogodkih je v povprečju 35–40 % žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence in tudi gledalce.

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bo v Lapidariju, eni izmed najbolj pomembnih zgodovinskih in turističnih točk Celja

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijski napitki, ki vam bodo olajšala pot do cilja.

PRIJAVE: Prijave so možne preko spleta ali na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

SKUPINSKO OGREVANJE bo organizirano ob 9.45

START prvih ekip bo ob 10.00 uri. Vsaka naslednja ekipa pa se na traso poda s 30 sekundnim zamikom

TRASE: Na voljo bodo 3 trase, ki so še v pripravi

OVIRE: Plezanje preko stene, hoja po gumah, drča velikanka, vlečenje gum, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje in vlečenje bremen, preskok ognja, hoja po »štengah«, metanje sulic, preskok ovir ...

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo zmogli premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik tudi kazni ni sposoben izvesti, morajo le-to opraviti ostali člani ekipe. Naši pomočniki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni.

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne priporočamo nastopa v belih srajcah in kravatah, razen če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki varujejo dlani. Zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo udobno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot vedno, je tudi letos naš dogodek namenjen posameznikom in ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 1 do maksimalno 10 udeležencev. Lahko so mešane, moške, ženske.

STARTNINE: Startnina na osebo je enotna, ne glede na število članov v ekipi.

Na vseh dogodkih pa bodo obstajali štirje roki plačil, od katerih je odvisno, kaj boste za svojo plačano startnino ob prijavi tudi prejeli:

 1. TERMIN do 16.4.2019. Tu startnina v višini 20 EUR na osebo vključuje:
 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.
 1. TERMIN bo od 17.4.2019 do 20.5.2019 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 24 EUR na osebo vključuje:
 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.
 1. TERMIN od 21.5.2019 do 13.6.2019 do 15.00 ure dalje  Tu startnina v višini 27 EUR na osebo vključuje:
 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.
 1. TERMIN od 14.6., 15.6. in in na dan dogodka 16.6., tu startnina v višini 30 EUR na osebo vključuje:
 • nastop na dogodku,
 • spominsko nevtralno majico PRIREDITEV ORGANIZATORJA
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino, ki jo nakažete na: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Kocenova ulica 4, 3000 Celje, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, odprt pri A BANKI, sklic 00 16062019.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE ŠE: pijačo in sadje na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravstveno službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in nepozabne spomine, ki jih Mastercard ne more kupiti.

GLADIATORSKI ŠČIT, TUDI v sezoni 2019. Na cilju vsi udeleženci naših dogodkov prejmejo spominsko medaljo in seveda spominsko diplomo. Poleg zaslužene spominske medalje, udeleženci v cilju prejmejo tudi košček (1/3) sestavljanke, ki jo v treh delih zložijo v gladiatorski ščit. Nastop na treh urbanih gladiatorjih tako prinese gladiatorski ščit in posebno nagrado: NAHRBTNIK URBANI GLADIATOR.

SEZONSKA KARTA: Letos premierno uvajamo tudi sezonsko karto za nastop na vseh treh gladiatorskih dogodkih. Le to si lahko po znižani ceni zagotovite s plačilom v višini 63 EUR/osebo do preklica.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev. Pomemben pa je seveda tudi izgled. Zato smo se odločili, da bomo najbolj izvirne maske in skupine po dogodku tudi nagradili. Slike bomo objavili na našem FB-PROFILU in po vsakem dogodku izžrebali nagrade, med katerimi bodo tudi gratis startnine za udeležence.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih  https://www.facebook.com/UrbaniGladiator in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani URBANI GLADIATOR CELJE in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko  diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji ... garant.

POMEMBNO!! UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI CELJE

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 50 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

Mnogo zabave, precej blata, vrhunska zabava in odlično druženje. Lokacija je pa itak vedno prava.

Dodatne info o dogodku in vprašanja nam lahko posredujete na: info@fatburn.si

PRIJAVO PAZLJIVO IZPOLNI SAMO KAPETAN NA SPODNJEM LINKU. Seznam prijavljenih ekip, preveri zgoraj desno, v meniju.

Datum: 16. 6. 2019

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso