Prijava na dogodek

URBANI GLADIATOR CELJE

Opis:

URBANI GLADIATOR CELJE

Tradicionalni gladiatorski spektakel, ki bo ponovno zatresel knežje mesto, prihaja v CELJE. URBANI GLADIATOR CELJE bo v nedeljo, 13. maja.

Kako smo se imeli v preteklosti si lahko ogledaš v galerijah dogodka SPODAJ:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3

GALERIJA 4

GALERIJA 5

GALERIJA 6

Spodaj si lahko ogledaš tudi VIDEO iz preteklega dogodka v CELJU.

KDAJ: Nedelja, 13. maj ob 11.00 uri, prijave na dan dogodka od 8.30 ure dalje

KJE: Celje, Lapidarij pri Osrednji knjižnici Celje

KDO: Vsi zabave in druženja željni adrenalinski odvisneži in rekreativci, rekreativke

TRASA: Tokrat bo na voljo ENOTNA trasa v dolžini cca 10 km  20+ ovirami. Trasa je na voljo spodaj.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Zabava, druženje, rekreacija, tek, blato, ogenj, voda, pogum, moč, vztrajnost, izziv, ponos, zadovoljstvo, smeh … vse to je Urbani gladiator, avanturistični dogodek, katerega osrednji namen je zdrava zabava ob ekipnem premagovanju razgibane proge, ki praviloma poteka mimo pomembnih in najlepših naravnih znamenitosti. Tako ovire udeležence popeljejo po zanimivih poteh in jim omogočijo ogled naravnih posebnosti slovenskih mest s povsem drugačne perspektive. Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen širšemu krogu ljudi različnih starosti ter vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, temveč sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne za udeležence in prava paša za oči tudi za gledalce, ki pogum za udeležbo še zbirajo.

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne, na naših dogodkih je v povprečju 35–40% žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa. A smo povedali, da je tudi ogromno gasilcev in gasilk udeležencev na dogodkih? Res je, tudi gasilskim društvom se lahko zahvalimo za izkazano pomoč, ki nam jo nudijo v sklopu izvedbe dogodkov.

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj dogodka bo v zgodovinskem Lapidariju v centru Celja, kjer smo gladiatorja pričeli vsako leto. Tu bo poskrbljeno za garderobe, prav tako pa bodo po koncu dogodka gasilci nedaleč stran poskrbeli, da bodo z vas sprali vso umazanijo, ki se bo nabrala iz ovir na trasah.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na kateri bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila.

OVIRE: Preskok ognja, metanje sulic, plezanje preko stene, hoja po gumah, vlečenje gum, drčanje, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ovir  ...

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo zmogli premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik tudi kazni ni sposoben izvesti, morajo to opraviti ostali člani ekipe. Naši pomočniki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni.

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne prihajajte v belih srajcah in kravatah, razen če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. Mi jim pravimo "softiči". V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani, je tudi letos naš dogodek ni namenjen le ekipam, ki so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev, temveč lahko nastopijo tudi posamezniki.

SESTAVI SVOJ GLADIATORSKI ŠČIT. Vsak gladiator ti poleg medalje prinaša tudi 1/3 gladiatorskega ščita. Premagaj 3 gladiatorje in si sestavi svoj ščit. Za nagrado prejmeš nahrbtnik URBANI GLADIATOR. Več info je na voljo TUKAJ.

GLADIATORSKI ŠČIT

STARTNINE: Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino, ki jo nakažete na: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, KOCENOVA ULICA 4, 3000 Celje, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, odprt pri A Banki, sklic 00 13052018.

1. TERMIN do 3. 5. 2018 do 15.00 ure 21 EUR /OSEBO
2. TERMIN od 4.5.2018 dalje do vključno 10.5.2018 do 15.00 ure 23 EUR / OSEBO
3. TERMIN na dan dogodka, 25 EUR / OSEBO

 1. TERMIN: startnina v višini 21 EUR na osebo vključuje:
 • nastop na dogodku,
 • SPOMINSKO FUNKCIONALNO MAJICO URBANI GLADIATOR CELJE,
 • darilni nahrbtnik,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • darila pokroviteljev dogodka
 • topel obrok v cilju.

2. TERMIN startnina v višini 23 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • SPOMINSKO MAJICO URBANI GLADIATOR,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

3. TERMIN in vključno na dan dogodka startnina v višini 25 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • SPOMINSKO MAJICO DOGODKOV ORGANIZATORJA,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo
 • topel obrok v cilju.

Ne glede na termin plačila, si bo na vsakem dogodku ZA DOPLAČILO možno zagotoviti: tekaško ali nevtralno spominsko majico dogodkov ter topel obrok.

Prijava se upošteva na dan plačila startnine!!

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE: pijačo in okrepčila na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimivo in ne preveč zahtevno traso ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in nepozabne spomine, ki jih tudi Mastercard ne more kupiti 🙂

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali tudi nagrade pokroviteljev dogodka.

FACEBOOK: Všečkaj našo FB STRAN TUKAJ in se poteguj za GRATIS STARTNINE, ki si jih boš lahko priboril v nagradnih igrah v kratkem.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani URBANI GLADIATOR CELJE in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko  diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

POMEMBNO!!

UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI CELJE

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov, 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 50 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

DOGODEK PODPIRAJO:

OBČINA CELJE

CINKARNA CELJE

SIMBIO

GRAFIKA ZLATEČAN

LADJICA REGINA

POCINKOVALNICA

ODLIČNO

OPTIKA TERŽAN

REMONT

SEAT DREV, URADNO VOZILO DOGODKA

NRG CENTER

 

PARTNERJI:

OSREDNJA KNJIŽNICA

POKRAJINSKI MUZEJ

ZAVOD CELEIA CELJE

SE VIDIMO

PRIJAVO pazljivo izpolnite spodaj. Prijavo naj izpolni kapetan ali kapetanka ekipe, ki tudi v enkratnem znesku nakaže startnino za celotno ekipo.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso