Prijava na dogodek

MALI OTROŠKI URBANI GLADIATORČEK TREBNJE

Opis:

Mali otroški urbani gladiatorček Trebnje

DSC_0515
Premierni otroški gladiatorski dogodek, ki bo letos organiziran v sklopu dogodkov SLOVO POLETJU, ki so v Trebnjem tradicionalno zadnji vikend v avgustu. Potekal bo po velikem Urbanem gladiatorju Trebnje, v nedeljo 27.8. Starši pripeljite svoje najmlajše in jim zagotovite počitniški izziv, ki ga še dolgo ne bodo pozabili. Zanimive ovire primerne za vse starostne skupine, dobra zabava in odličen preizkus sposobnosti za najmlajše.

STARŠI ob prijavi OBVEZNO prinesti izpolnjeno IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, ki si jo lahko natisnete TUKAJ:

IZJAVA-O-OMEJITVI-ODGOVORNOSTI

fb-najavna-slika

Zanimive ovire in 3 različne trase primerne za vse otroške starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti. Namenjeno za otroke od 4 let do 14 let, kjer bodo nadobudneži pilili svoje motorične sposobnosti, in si izboljšali vzdržljivost, koordinacijo in gibljivost..

KJE: TREBNJE, igrišče pri šoli

KDAJ: nedelja, 27.8.2017, od 16.00 ure dalje

KDO: vsi najmlajši od 4 let do 14 let

ZBIRANJE PRIJAV: preko spleta do vključno ponedeljka 21. avgusta do 15.00 (predprijave). Prijave s plačili so mogoče na dan dogodka, na licu mesta, od 17:00 dalje.

STARTNINA: v predprijavah do vključno ponedeljka 21. avgusta do 15.00 ure je 6 EUR. Od torka dalje in na dan dogodka 8 EUR. POMEMBNO:  Predprijavljeni otroci s plačano startnino prejmejo spominsko majico, diplomo in medaljo dogodka (le te je potrebno predhodno naročiti). Število prijav je omejeno. Za otroke, ki se prijavljajo po datumu zaključenih predprijav, majice niso zagotovljene, zato pohitite s prijavami in plačili v predprijavah.

Prijava na dogodek se upošteva na dan plačila startnine.

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Kocenova ulica 4, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0510 0801 5479 349, sklic 00 27082017 kar je tudi datum dogodka.

IMG_6422

START: od 17:00 ure dalje, glede na starostno skupino v kateri otroci startajo

OPREMA: športna oprema za tek

NAGRADE: Med vsemi udeleženci bomo izžrebali privlačne nagrade pokroviteljev dogodka.

Dogodek je namenjen tudi šolam, vrtcom in klubom, ki se predčasno in seveda pravočasno prijavite. Vse dodatne info o prijavah: prireditve@fatburn.si tel: 040 509 995

PRIREDITEV NI TEKMOVALNA IN VSI OTROCI SO ZMAGOVALCI

POMEMBNA OBVESTILA: otroci naj se oblečejo in obujejo za dogodek primerno in starši naj jih na to tudi opozorijo. Otroci bodo umazani in utrujeni. Vsi otroci sodelujejo na lastno odgovornost in starši pred nastopom ob prijavi podpišejo obrazce, da se s tem strinjajo in da so seznanjeni z vsemi določili, ki veljajo za organiziran dogodek.

DSC_0149

IZJAVE: STARŠI S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA-O-OMEJITVI-ODGOVORNOSTI

OSTALO: Za plačila, ki so bila opravljena po 25.8.2017, imejte dokazila o plačilu s sabo v prijavni službi.

Potrdite dogodek na našem FB TUKAJ in ga delite s prijatelji. Po izpolnjeni prijavi preverite, če so vaši otroci na seznamu prijav TUKAJ 

OTROŠKI GLADIATOR
PREDPRIJAVE PAZLJIVO IZPOLNITE SPODAJ. PRIJAVE SO MOŽNE TUDI NA DAN DOGODKA OD 16.00 URE DALJE
DOGODEK PODPIRAJO:
OBČINA TREBNJE
Grb obcine Trebnje_color
ODLIČNO
odlicno_logo
POCINKOVALNICA
sp-pocinkovalnica
REMONT
REMONT
LADJICA REGINA
regina logo
OPTIKA TERŽAN
OPTIKA TERZAN
GRAFIKA ZLATEČAN
zlatecan

Cena EUR6.00

Start Time: 10:00
End Time: 14:00

Datum: 27. 8. 2017

Naslov:
Trebnje

Trebnje
Slovenia
Map and Directions

Podatki prijave

Osnovne informacije

Splošna določila: S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in bo sodeloval na dogodku na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo tekmovalec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva in vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve tekmovalca. Tekmovalcu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).