Prijava na dogodek

BIKE FESTIVAL PORTOROŽ, POZDRAV JESENI

Opis:

BIKE FESTIVAL PORTOROŽ, POZDRAV JESENI

PR_IMG_9024

Zaključni kolesarski dogodek v sezoni 2017 bo tokrat v Portorožu. Tradicionalni Bike festival Portorož,bo udeležence gostil na treh trasah in sicer 41 km družinski trasi, 56 km rekreativni trasi in 88 km dolgi trasi, s startom in ciljem v Marini Portorož.

Potrdite dogodek na našem FB TUKAJ in ga delite s prijatelji.
NASLOVNA 4

DATUM IN URA DOGODKA: Sobota, 14.10. 2017, ob 11.00 uri. Prijave možne od 8.30 dalje

PRIJAVNO MESTO: Restavracija Marina Portorož

STARTNO PRIZORIŠČE: Marina Portorož

CILJNO PRIZORIŠČE: Marina Portorož

STARTNO CILJNO PRIZORIŠČE

PARKIRANJE: Je na voljo na parkirišču ob Marini Portorož, cca 200 m stran od prizorišča. Parkiranje na promenadi in v centru Portoroža je po ceniku, ki je objavljen na spletni strani Občine Piran.

KOLESARSKE TRASE: Na voljo bodo tri trase, in sicer:

 • MALA DRUŽINSKA TRASA: 41 km s 310 m višinske razlike (PREČKA MEJNI PREHOD – obvezno je potrebno imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list). Trasa je na voljo na ogled TUKAJ

MALA TRASA NOVA S PUŠČICAMI FINAL

 • SREDNJA TRASA: 56 km s 400 m višinske razlike (PREČKA MEJNI PREHOD – obvezno je potrebno imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list). Trasa je na voljo na ogled TUKAJ

SREDNJA trasa

 • DOLGA TRASA: 88 km s 960 m višinske razlike (PREČKA MEJNI PREHOD – obvezno je potrebno imeti s seboj osebno izkaznico ali potni list). Trasa je na voljo na ogled TUKAJ

DOLGA trasa

TUDI TOKRAT AMBASADOR BIKE FESTIVALA PORTOROŽ: MATEJ LOVŠE, vsem znan kot večkratni državni prvak in nosilec medalj iz svetovnih amaterskih kolesarski prvenstev bo naš letošnji ambasador dogodka. Promotor kolesarjenja z velikimi črkami in vsestranski intuzijast. Njegove treninge in priprave na letošnjo kolesarsko sezono lahko spremljate na FB STRANI TUKAJ.

lovše

POTEK MARATONA: Start vseh maratonov je skupinski. Promenadna vožnja skozi Portorož je počasna in poteka v strnjeni skupini. Po izhodu iz Portoroža in do mejnega prehoda v Sečovljah se spremljevalnih kolesarjev ne sme prehitevati in udeleženci kolesarijo v skupini. Po prečkanju prehoda se začne zares. Prvih nekaj skupin ima zagotovljen prehod in spremstvo policije na vseh glavnih križiščih. Ostali kolesarji vozijo v skladu s CPP po označeni trasi. Na vseh glavnih križiščih bodo predstavniki policije in reditelji. Pri vračanju v Slovenijo je potrebno biti pozoren na mejni prehod, ki se ga pri polni hitrosti iz spusta NE SME PREČKATI. Potrebno je upočasniti in po potrebi ustaviti. Pri vožnji skozi Portorož do ciljnega prizorišča upočasnite in vozite pazljivo, saj je v mestu ob lepem vremenu vedno gneča.

pr_img_4615

NAGRADE: Med udeleženci bomo izžrebali nagrade pokroviteljev dogodka.

Posebne nagrade bodo prejeli še:

 • najstarejši udeleženec
 • najstarejša udeleženka
 • najmlajši udeleženec
 • najmlajša udeleženka
 • najštevilčnejša ekipa ali klub

STARTNINA

 POSAMEZNIK/DATUM
 5.6.-11.9. do 15.00 ure 12.9.-9.10. do 15.00 ure  10.10. dalje in na dan dogodka
 ODRASLI  17 EUR  19 EUR  21 EUR
 OTROCI  8 EUR  10 EUR  12 EUR

POPUST 2 EUR za člane akcije SLOVENIJA KOLESARI ob predložitvi izkaznice. Popusti se ne seštevajo.

AKCIJA SLOVENIJA KOLESARI

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Kocenova ulica 4, 3000 Celje, ID ZA DDV:84005815, TRR: 0510 0801 5479 349, odprt pri A BANKI , SKLIC: SI00 14102017. Startnino nakažete na TRR organizatorja. Če nakazujete za druge udeležence pod namen napišite njihovo ime.

Startnina na dogodku vključuje:

 • spominski nahrbtnik dogodka (za predprijavljene s plačano startnino)
 • topel obrok na cilju,
 • pijačo in okrepčila na postojankah,
 • zavarovanje za odgovornost,
 • sodelovanje pri žrebu nagrad med vsemi udeleženci,
 • zdravstveno službo, spremstvo policije, spremstvo motoristov, spremstvo vozil organizatorja.

dav

POPUST ZA KLUBE: Pri enkratnem plačilu za člane društev in klubov vam pri plačilu za 10+ udeležencev nudimo 10-odstotni popust. Spisek udeležencev nam posredujte na naš e-naslov: prireditve@fatburn.si. Če boste potrebovali original račun, nas na to opozorite.

OKREPČEVALNICE: Na KRAJŠI trasi bo na voljo ena okrepčevalnica in sicer na obratu. Na SREDNJI trasi bo na voljo okrepčevalnica, in sicer na klancu pred Bujami, kjer kasneje trasa pri semaforju v centru mesta zavije desno. Na DALJŠI trasi bosta na voljo dve okrepčevalnici, in sicer prva enako kot na SREDNJI trasi, druga pa bo na vrhu Vižinade, pri gostilnici, kjer je tudi obrat.

IMG_6542

POSEBNA OPOZORILA: Na maartonu lahko nastopajo samo registrirani udeleženci s startno številko pripeto spredaj na krmilo. Maraton ni tekmovalne narave in vsi udeleženci sodelujejo v skladu s cestno prometnimi predpisi (CPP). Prva skupina ima tako na slovenski kot hrvaški strani spremstvo z vozili organizatorja in spremstvo policije. Obvezna je uporaba čelad.

POMEMBNO: Vsi udeleženci maratonov morajo ob sebi ves čas imeti osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list). Brez dokumenta prečkanje meje NE BO MOGOČE.  Prireditev bo organizirana ob vsakem vremenu.

Vabljeni, da z nami ZAKLJUČITE kolesarsko sezono 2017 kot se reče.

GALERIJE iz lanskega dogodka so na voljo TUKAJ: 1. DEL2. DEL in 3. DEL.

Povabi prijatelje in deli naš FB DOGODEK TUKAJ.

Sodeluj v nagradnih igrah ter všečkaj našo FB STRAN TUKAJ

IMG_6133

Dogodek podpirajo:

OBČINA PIRAN

logo piran

PORTOROŽ IN PIRAN

piran in portorož

KOLESARSKA ZVEZA SLOVENIJE

AKCIJA SLOVENIJA KOLESARI

MARINA PORTOROŽ

marinaPortoroz-logo

PORSCHE KOPER, ŠKODA

porsche koper

E LECLERC DRIVE

leclerc

LADJICA REGINA

regina logo

GRAFIKA ZLATEČAN

zlatecan

OPTIKA TERŽAN

OPTIKA TERZAN

4 ENDURANCE

4 ENDURANCE

NAGRADE PRISPEVAJO:

AXLE

axle 4

HOTELI BERNARDIN

BERNARDIN 2

MOTIONFIT

MOTIONFIT

LEPOTNI STUDIO MAJA

MASAŽE MAJA

PLESKARSTVO RADO LOŠIČ

PLESKARSTVO

FRIZERAJ NA FUŠ

FRIZER NA FUŠ

Prijavo pazljivo izpolni spodaj in jo preveri na seznamu TUKAJ.
Križec ob imenu in priimku pomeni, da je prijava potrjena, a neplačana. Kljukica ob imenu in priimku pomeni, da je prijava plačana.

 

Datum: 14. 10. 2017

Naslov:
Portorož-MARINA
Cesta solinarjev 8
Portorož, slovenia
6320
SLOVENIA
Map and Directions