Prijava na dogodek

URBANI GLADIATOR TREBNJE

Opis:

URBANI GLADIATOR TREBNJE

fb-naslovna-slika

Tudi tokrat bodo gladiatorji zavzeli dolenjsko prestolnico. Urbani gladiator TREBNJE z novimi dogodivščinami in prenovljenimi trasami. Tudi tokrat pričakujte zanimive trase, ki vam bodo razkazale Trebnje in okolico kot ga ne poznate. Ogromno vode, blata in vrhunske drče na vseh trasah.

DATUM IN URA DOGODKA: Nedelja, 27. 8. 2017, od 11.00 ure dalje. Prijave možne od 9.00 dalje

PRIJAVNO MESTO: Šotor na prizorišču v centru Trebnjega

STARTNO CILJNO PRIZORIŠČE: Center Trebnjega

IMG_6476

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne, na naših dogodkih je v povprečju 35–45 % žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa in hkrati tudi krijejo startnine.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence in tudi gledalce.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila, ki vam bodo olajšala pot do cilja.

IMG_6709

PRIJAVE: Prijave so možne preko spletne prijavnice SPODAJ ali na dan dogodka na prizorišču od 9.00 ure dalje.

TRASE: Na voljo bodo TRI TRASE:

PRO TRASA:

No automatic alt text available.

SREDNJA TRASA:

No automatic alt text available.

FOR FUN TRASA:

Image may contain: text

OVIRE: Plezanje preko stene, hoja po gumah, vlečenje boj, drčanje, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, metanje sulic, preskok ovir... Ovire ne bodo zahtevne in bodo primerne za vse stopnje pripravljenosti.

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 10 kom) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo zmogli premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik tudi kazni ni sposoben izvesti, morajo le-to opraviti ostali člani ekipe. Naši pomočniki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni.

DSC_0240

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Oprema za dogodke naj bo predvsem funkcionalna in primerna vremenu in letnemu času. Naj vam bo udobno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP:  Tudi letos je naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev. Lahko so mešane, moške, ženske. Nekateri pripeljejo tudi svoje dvonožne prijatelje, ki se zmeraj izkažejo za super partnerje.

Kot NOVOST pa bomo uvedli START POSAMEZNIKOV, ki bodo lahko startali za zadnjimi ekipami in se na progo podali sami.

STARTNINE: Cene startnin za člane ekip so objavljene spodaj. Cena nastopa za posameznika na VSAKEM POSAMEZNEM DOGODKU bo znašala 25 EUR.

Prijava se upošteva na dan plačila le te.

1. TERMIN bo od 5.6. do 27.7.2017 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR na osebo (25 EUR posameznik) vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko majico prireditve URBANI GLADIATOR TREBNJE,
 • darilno vrečko,
 • spominski nahrbtnik,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

2. TERMIN bo od 28.7. do 21.8. Tu startnina v višini 23 EUR na osebo (25 EUR posameznik) vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko majico URBANI GLADIATOR TREBNJE
 • darilno vrečko,
 • spominski nahrbtnik,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

3. TERMIN bo od 22.8. DALJE in na dan dogodka. Tu startnina v višini 25 EUR na osebo (25 EUR posameznik) vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko majico URBANI GLADIATOR
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

Ne glede na termin plačila pa si bo na vsakem dogodku ZA DOPLAČILO možno zagotoviti DODATNO: topel obrok, tekaško ali nevtralno spominsko majico dogodkov.

DSC_0512

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Kocenova ulica 4, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0510 0801 5479 349, odprt pri A Banki , sklic 00 27082017. Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE: pijačo in okrepčila na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravstveno službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in nepozabne spomine, ki jih Mastercard ne more kupiti. 🙂

GLADIATORSKI ŠČITI, tudi v sezoni 2017.  3 nastopi bronasti ščit, 6 nastopov srebrn ščit, 9 nastopov zlati gladiatorski ščit.

GLADIATORSKI ŠČIT

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev. Pomemben pa je seveda tudi izgled. Zato smo se odločili, da bomo najbolj izvirne maske in skupine po dogodku tudi nagradili. Slike bomo objavili na našem FB-PROFILU in po vsakem dogodku izžrebali nagrade, med katerimi bodo tudi GRATIS  startnine za udeležence.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo FB STRAN TUKAJ in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na že objavljenem FB DOGODKU URBANI GLADIATOR TREBNJE TUKAJ in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo.

DSC_0174

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko  diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji ... garant. 🙂

TREBNJE

Lansko GALERIJO si lahko ogledaš TUKAJ: 1. DEL2. DEL, 3. DEL

POSEBNA PRILOŽNOST ZA GRATIS STARTNINO. PREVERI SPODAJ.

ECE_trebnje_800x400

DOGODEK PODPIRAJO:

KRAJEVNA SKUPNOST TREBNJE

Grb obcine Trebnje_color

ECE ENERGIJA PRIHODNOSTI

ECE MODER

TOP GYM

TOP GYM

POCINKOVALNICA CELJE

sp-pocinkovalnica

 

REMONT

REMONT

SELECT BOX

SB_350px_bel_ravno

ODLIČNO

odlicno_logo

GRAFIKA ZLATEČAN

zlatecan

TREKSTA

TREKSTA

LADJICA REGINA

regina logo

OPTIKA TERŽAN

OPTIKA TERZAN

 

DANA

DANA LOGO CMYK

PRIJAVE SO MOŽNE TUDI NA DAN DOGODKA OD 9.00 URE DALJE IN SICER NA CENTRALNEM PRIZORIŠČU V CENTRU TREBNJEGA.

POMEMBNO!!

UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI UG TREBNJE

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 70 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

PREDPRIJAVE SO ZAPRTE. PRIJAVE SO MOŽNE NA DAN DOGODKA V NEDELJO NA PRIZORIŠČU OD 9.00 URE DALJE.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso