Prijava na dogodek

TRIATLON ŠMARTINSKO JEZERO

Opis:

6. TRIATLON ŠMARTINSKO JEZERO

Tradicionalni triatlonski dogodek v prelepi naravi okrog ene izmed najbolj zanimivih lokacij v Celju. Šmartinsko jezero vabi tudi tokrat.

LETAKTRENUTNA TEMPERATURA VODE JE 20 stopinj in se dnevno viša.

KDAJ: Sobota, 20. 5. 2017

KJE: Celje, Šmartinsko jezero

DOLŽINE:

  • AKVATLONI ZA NAJMLAJŠE

CICI AKVATLON: 50 m plavanja, 500 m teka; START ob 15.00

AKVATLON: 200 m plavanja, 1000 m teka; START ob 15.10

  • TRIATLON ZA VSAKOGAR - SUPER SPRINT TRIATLON:

300 m plavanja, 10 km kolesarjenja (2 kroga), 2.5 km teka (1 krog); START ob 15.30

šmartinsko jezero naslovnica

  • SPRINT TRIATLON:

750 m plavanja, 20 km kolesarjenja (4 krogi), 5 km teka (2 kroga); START ob 17.00

  • ŠTAFETNI SPRINT TRIATLON; START ob 17.00

STARTNINE: Cene veljajo za lastnike licenc in člane TZS. Za ne člane je dnevna licenca kot doplačilo 5 EUR na udeleženca.

PREDPRIJAVA PRIJAVA
AKVATLON 7 EUR 10 EUR
TRIATLON ZA VSAKOGAR - SUPER SPRINT TRIATLON 16 EUR 20 EUR
SPRINT TRIATLON 22 EUR 26 EUR
ŠTAFETNI TRIATLON ZA VSAKOGAR 21 EUR 25 EUR
ŠTAFETNI SPRINT TRIATLON 32 EUR 38 EUR

Predprijava s plačano startnino, se upošteva do vključno torka, 16. 5. 2017, do 15.00 ure. Po tem datumu velja cena PRIJAVE. Na dan dogodka, prosimo, prinesite potrdilo o vplačilu na prijavno mesto.

fb-najavna-slika

Prijava je potrjena, ko je vplačana tudi startnina. Klubi pošljete spisek svojih članov s podatki v Excel tabelah na e-naslov: prireditve@fatburn.si. Predračun na klub, ki ga je potrebno poravnati do dogodka, boste prejeli po e-mailu v 24 urah od zaprosila. To upoštevajte ob predprijavi.

Absolutna zmagovalca in absolutni zmagovalki SPRINT triatlona v letu 2015 in 2016 kot vzpodbudo, letos NE PLAČAJO startnine.

TRIATLON JEZERO 1

STARTNINA: se nakaže na TRR ORGANIZATORJA, TRIATLON KLUB CELJE, Kocenova ulica 4, 3000 Celje, SI56 0510 0801 5448 503, sklic je 00 20052017. Če plačujete za druge, napišite v NAMEN njihove podatke.

Vplačana startnina vključuje organizirano prireditev, meritve in objavljene rezultate, rediteljsko službo na plavalnem, kolesarskem in tekaškem delu, pijačo v cilju in na okrepčevalnicah, topel obrok po zaključenem tekmovanju, prijavno vrečko s produkti pokroviteljev ter startno številko, ki jo morajo tekmovalci nositi na kolesarskem in tekaškem delu. Tekmovalci sodelujejo na dogodku na lastno odgovornost in organizator NE ODGOVARJA za poškodbe, nesreče, odtujitve... predmetov, oseb na tekmovanju.

NAGRADE: Vsi udeleženci sodelujejo pri žrebu nagrad, ki jih podarjajo pokrovitelji dogodka. Udeleženci v cilju prejmejo spominsko diplomo in spominsko medaljo dogodka.

TRIATLON ZA VSAKOGAR: Objavili in nagradili bomo prvih 5 v moški in prvih 5 v ženski absolutni kategoriji. Kategorije na sprint triatlonu bodo po pravilih TZS. Razglasitev bo tudi v štafetah (moške, ženske, mešane.

SPRINT TRIATLON: Najboljši 3 v kategorijah na SPRINT TRIATLONU bodo prejeli pokale in medalje. Absolutno prvi trije v ženski in moški kategoriji na SPRINT TRIATLONU bodo prejeli posebne nagrade pokroviteljev.

VSI PREDPRIJAVLJENI UDELEŽENCI S PLAČANO STARTNINO, OB PREVZEMU ŠTEVILK PREJMEJO SPOMINSKO TEKAŠKO MAJICO PRIREDITVE. Ostali prejmejo naključno majico prireditev, ki potekajo pod okriljem organizatorja.

PRAVILA: Tekmuje se po pravilih TZS (Triatlonske zveze Slovenije) in vožnja v zavetrju je dovoljena. Triatlon šteje za SLOVENSKI POKAL v triatlonu. Uporaba zaščitne in atestirane čelade na kolesarskem delu je obvezna. Prav tako bodo dovoljene neoprenske obleke, če bo temperatura vode nižja od 21 stopinj. Meritev bo izvedena na dan dogodka, 2 uri pred startom. Predvidena temperatura je 21.5 stopinje.

TRASE: Trase za tekmovanja bodo izpeljane v idilični lokaciji ob Šmartinskem jezeru.

VSE TRASE 2017

PLAVANJE: Start bo izveden poleg pontona, ki povezuje oba kopenska dela jezera in bo tako izveden za vse discipline razen akvatlonov. Za akvatlone bosta start in cilj v zalivu. Za  triatlone bo cilj plavanja v zalivu, od koder bodo udeleženci odtekli do menjalnega prostora.

triatlon jezero

KOLESARJENJE bo izvedeno v dveh krogih (triatlon za vsakogar, 10 km kolesarjenja) in štirih krogih (sprint triatlon, 20 km kolesarjenja). Obrat krogov bo spodaj, pod jezerom, pri parkirišču. Drugi obrat bo na dolžini 2.5 km od jezera v smeri proti centru mesta. V zadnjem krogu tekmovalci pripeljejo do menjalnega prostora in tam parkirajo kolesa. Podrobna kolesarska trasa je na voljo na ogled TUKAJ.

TRIATLON KOLO

TEK bo izpeljan na peščenih trasah ob jezeru. Za udeležence na Triatlonu za vsakogar se teče en krog (2.5 km) in dva kroga na Sprint triatlonu (5 km). Tek se začne spodaj pri menjalnem prostoru in gre najprej v hrib do Jezerske kraljice. Od tam pa po stopnicah do brane in po peščenih poteh do obrata na potki poleg gostilne Pušn šank. Od tam se teče nazaj do jezera in Jezerske kraljice po isti trasi. Podrobna tekaška trasa je na voljo na ogled TUKAJ.

CILJ vseh tekmovanj je poleg ladjice Jezerska kraljica, kjer bo tudi razglasitev.

PR_TEK_DSC_0277

POMEMBNO OBVESTILO!

Zaradi popolne cestne zapore, ki bo V INTERVALIH od 15.15–18.00 prosimo vse tekmovalce, da PRAVOČASNO pridejo na Šmartinsko jezero. Prireditve so organizirane v VSAKEM VREMENU.

Povabite prijatelje na naš FB DOGODEK TUKAJ in ga delite naprej.

VABLJENI!

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 70 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

PROJEKT PODPIRAJO:

MESTNA OBČINA CELJE

MOC napis

GRAFIKA ZLATEČAN

zlatecan

ODLIČNO

odlicno_logo

SEAT DREV

DREV

4 ENDURANCE

4 ENDURANCE

OPTIKA TERŽAN

OPTIKA TERZAN

VODA VILA

voda vila

REGINA

regina logo

TREKSTA

TREKSTA

POCINKOVALNICA

sp-pocinkovalnica

REMONT

REMONT

 

POD OKRILJEM TZS, TRIATLONSKE ZVEZE SLOVENIJE

TZS LOGO

Prijavo pazljivo izpolnite spodaj

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso