Prijava na dogodek

URBANI GLADIATOR FOR FUN PORTOROŽ

Opis:

Vrhunski gladiatorski zaključek poletne kopalne sezone na obali

_MG_1994

Za zaključek poletne kopalne sezone, vas ponovno vabimo v biser slovenske obale. Marca za začetek pomladi smo se imeli super, za pozdrav jeseni, pa se je do naslednjega leta potrebno tudi dostojno posloviti od morja.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence kot tudi gledalce

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bosta v centru Portoroža poleg osrednje plaže Portorož. Tu bo poskrbljeno tudi za garderobe, prav tako pa bodo na voljo tuši. Seveda pa je tu še vedno tudi morje 😉

_MG_0674

HRANA IN PIJAČA ZA UDELEŽENCE: V cilju bomo poskrbeli za topel obrok in pijačo za udeležence. Seveda pa ne bo manjkalo niti sadja, športnih napitkov in vode.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila.

PRIJAVE: Prijave bodo možne preko spleta ali na dan dogodka od 8.00 ure dalje.

TRASE: Na voljo bo ena trasa v dolžini cca 8 km, ki bo vsebovala 15-20 ovir

TRASA Z OVIRAMI

OVIRE: Plezanje preko stene, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po pesku, nošenje vreč peska, vlečenje boj, metanje sulic, preskok kanala, prevračanje gum, novoletni skok v morje, puzanje pod bodečo žico, prevračanje hlodov ... Pred ciljem pa za konec seveda GLADIATORSKA ARENA, kjer bodo naši vrli gladiatorji poskrbeli, da "nežno" padete na bale sena.

IMG_5031

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, smo za zadnji dogodek na obali ubrali posebno taktiko: vsaka nepravilna izvedba vas bo stala 30 burpijev (vojaških poskokov). Kazen lahko opravi dotična oseba ali drug član ekipe in šele takrat lahko ekipa nadaljuje po trasi.

gladiator univerzalni

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblečite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

DSC_0008

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot vedno je tudi tokrat naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

Na vseh dogodkih pa bodo obstajali trije roki plačil od katerih je odvisno kaj boste za svojo plačano startnino ob prijavi prejeli:

1. TERMIN, bo od 24.8. do 13.9.2016 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

  • nastop na dogodku
  • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
  • darilno vrečko,
  • spominsko medaljo,
  • spominsko diplomo,
  • topel obrok v cilju.

2. TERMIN, bo od 13.9. od 15.00 ure dalje in na dan dogodka. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

  • nastop na dogodku,
  • nevtralno spominsko majico prireditve,
  • spominsko medaljo,
  • spominsko diplomo.

Ne glede na termin plačila si bo na vsakem dogodku ZA DOPLAČILO možno zagotoviti: topel obrok, tekaško ali nevtralno spominsko majico dogodkov.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA VKLJUČUJE: poleg naštetega še: organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

_MG_0034

 FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih https://www.facebook.com/UrbaniGladiator  in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na dogodku na FB-strani URBANI GLADIATOR "FOR FUN" PORTOROŽ 2016 in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

gladiatormalemb-30

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 18092016.

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko tekaško majico in diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

gladiatormalemb-176

POMEMBNO!!

UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA-O-OMEJITVI-ODGOVORNOSTI

Dogodek podpirajo:

OBČINA PIRAN

logo piran

GOSTITELJ: OKOLJE PIRAN, OSREDNJA PLAŽA PORTOROŽ

OSREDNJA PLAŽA PORTOROŽ

PORSCHE KOPER

porsche k.

AXLE

axle 4

TREKSTA

TREKSTA

MARINA PORTOROŽ

marinaPortoroz-logo

GRAFIKA ZLATEČAN

zlatecan

TG SPORTLIFE

TG SPORTLIFE

REGINA

regina logo

FILA

fila-300x105

OPTIKA TERŽAN

OPTIKA TERZAN

REUSCH

reusch

CR7

CR7-logo

Presented by FATBURN EVENTS

FAT

 

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov, 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino zmanjšano za administrativne stroške v višini 3 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 70%. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

Prijavo pazljivo izpolni kapetan ekipe za CELO EKIPO in nakaže z ENIM NAKAZILOM za vse udeležence

PREDPRIJAVE SO ZAKLJUČENE! Hvala vsem.
Prijave so mogoče na dan dogodka, v prijavni službi na Osrednji plaži od 9:00 dalje.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso