Prijava na dogodek

URBANI GLADIATOR TREBNJE

Opis:

logo gladiator

 

 

Premierni dogodek organiziran v Trebnjem za slovo poletju.

 

NASLOVKA

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Zabava, druženje, rekreacija, tek, blato, ogenj, voda, pogum, moč, vztrajnost, izziv, ponos, zadovoljstvo, smeh … vse to je Urbani gladiator, avanturistični dogodek, katerega osrednji namen je zdrava zabava ob ekipnem premagovanju razgibane proge, ki praviloma poteka mimo pomembnih in najlepših naravnih znamenitosti. Tako ovire udeležence popeljejo po zanimivih poteh in jim omogočijo ogled naravnih posebnosti slovenskih mest s povsem drugačne perspektive. Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen širšemu krogu ljudi različnih starosti ter vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, temveč sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne za udeležence in prava paša za oči in tudi za gledalce, ki pogum za udeležbo še zbirajo.

LETAK ug-trebnje-2016---A5

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne na naših dogodkih je v povprečju 25-40% žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa. A smo povedali, da je tudi ogromno gasilcev in gasilk udeležencev na dogodkih? Res je in tudi Gasilskim društvo se lahko zahvalimo za izkazano pomoč, ki nam jo nudijo v sklopu izvedbe dogodkov.

DATUM IN URA DOGODKA: nedelja 28.8. od 11.00 ure dalje

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bosta v centru mesta na centralnem prizorišču Pozdrava poletju

DSC07050

OKREPČEVALNICE: Na trasah bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijska okrepčila.

PRIJAVE: Prijave so možne preko spleta ali na dan dogodka na prizorišču od 8.30 ure dalje.

TRASE: Na voljo bodo različno dolge trase primerne za tiste manj pripravljene, kot tudi daljše za bolj pogumne in bolj pripravljene gladiatorje. Trase so v pripravi.

UG

OVIRE: Preskok ognja, metanje sulic, plezanje preko stene, hoja po gumah, vlečenje gum, drčanje, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ovir,  ... In pa seveda GLADIATORSKA ARENA, z našpičenimi gladiatorji.

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo sposobni premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik ali posameznica tudi kazni ni sposobna izvesti morajo le to opraviti ostali člani ekipe. Vojaki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni. 😉

UG ce

SLIKE IZ DOGODKA: Na dogodku bomo imeli kar nekaj fotografov, ki bodo poskrbeli, da bodo vsi vaši uspešni in pa tudi nerodni trenutki ovekovečeni. Namaskirajte se v supermane, sodelujte v kravatah, postanite gasilci...Uporabite domišljijo, kajti med vsemi tematskimi ekipami bomo po dogodku izžrebali tudi nekaj vrednih nagrad. Nagrajence in slike pa objavili na spletu in FB.

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačili primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne hodit v belih srajcah in kravatah, razen, če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki jim varujejo dlani. Mi jim pravimo "softiči". V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblečite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo ugodno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

URBANI

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen samo ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev.

STARTNINE: Startnina na letošnjih dogodkih bo enotna ne glede na število članov v ekipi in ne glede na datum plačila. Cena nastopa za posameznika na VSAKEM POSAMEZNEM DOGODKU bo znašala 21 EUR.

Na vseh dogodkih pa bodo obstajali trije roki plačil od katerih je odvisno kaj boste za svojo plačano startnino ob prijavi prejeli:

1. TERMIN, bo od 24.2. do 28.7.2016 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

 • nastop na dogodku
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
 • darilno vrečko,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

2. TERMIN, bo od 29.7. do 23.8.2016 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • nevtralno spominsko majico prireditve,
 • darilno vrečko,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo.

3. TERMIN, bo od 24.8. dalje in vključno na dan dogodka. Tu startnina v višini 21 EUR/osebo vključuje:

 • nastop na dogodku
 • spominsko medaljo
 • spominsko diplomo

Ne glede na termin plačila si bo na vsakem dogodku ZA DOPLAČILO možno zagotoviti: topel obrok, tekaško ali nevtralno spominsko majico dogodkov.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE: pijačo in okrepčila na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravniško službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo in vrhunsko zabavo.

GLADIA

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih  https://www.facebook.com/UrbaniGladiator in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani URBANI GLADIATOR TREBNJE in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. DOGODEK najdete TUKAJ.

321 UG

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, Gledališki trg 3, 3000 Celje, ID ZA DDV 84005815, TRR: 0600 0089 0978 473, odprt pri Banki Celje, sklic 00 28082016.

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko  diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji.

POMEMBNO!!

UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA-O-OMEJITVI-ODGOVORNOSTI

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov, 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino zmanjšano za administrativne stroške v višini 3 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 70%. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

ZAGOTOVI SI GLADIATORSKI PAKET IN SODELUJ CENEJE. KAKO?
KLIKNI TUKAJ

PROMO UG PAKET

PROJEKT PODPIRAJO:

Častni pokrovitelj

OBČINA TREBNJE

Grb obcine Trebnje_color

 

POKROVITELJI:

TOP GYM TREBNJE

TOP GYM

TREKSTA

TREKSTA

TG SPORTLIFE

TG SPORTLIFE

GRAFIKA ZLATEČAN

zlatecan

FILA

fila-300x105

REGINA

regina logo

REUSCH

reusch

OPTIKA TERŽAN

OPTIKA TERZAN

CR7

CR7-logo

 

PRESENTED BY FATBURN EVENTS

FAT

PRIJAVO pazljivo izpolnite spodaj. Prijavo naj izpolni kapetan ali kapetanka ekipe, ki tudi v enkratnem znesku nakaže startnino za celotno ekipo.

We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso