Dogodki URBANI GLADIATOR, ko tek ni le tek

By
Updated: marec 5, 2017

Poplava različnih športnih dogodkov v svetu rekreacije, kaže samo to, da ljudje vedno več dajo na boljše počutje, zdravje in druženje. Bistvo teh dogodkov je drugačnost, saj mnogi menijo, da je tek postal že preveč monoton. Tek s premagovanjem ovir, pa je nekaj drugačnega, zabavnega, novega. Točno to velja tudi za naše družabno-zabavne dogodke URBANI GLADIATOR, ki jih bo v letošnjem letu 9. Ob teku premagujemo plazenje po blatu, nošenje bremen, puzanje pod bodečo žico, preskakovanje ognja, vlečenje gum… skratka “FAJN SE MAMO” 🙂

Zakaj na gladiatorja? Predvsem ZATO, da dokažeš sebi, da zmoreš. ZATO, da se znebiš strahov in stisneš zobe. ZATO, da se družiš s sebi enakimi. ZATO, da se na faksu lahko pohvališ, da si bil na gladiatorju. ZATO, da si v službi še v ponedeljek zjutraj pri pripravi na sestanek, ispod nohtov čistiš blato iz dogodka. KER LAHKO!!

PROMO 2017

Koledar je sledeč:

  • URBANI GLADIATOR PORTOROŽ, nedelja, 19. marec
  • URBANI GLADIATOR DOMŽALE, sobota, 15. april
  • URBANI GLADIATOR CELJE, nedelja 14. maj
  • URBANI GLADIATOR MARIBOR, nedelja 18. junij
  • URBANI GLADIATOR LAŠKO, sobota 8. julij
  • URBANI GLADIATOR TREBNJE, nedelja, 27. avgust
  • URBANI GLADIATOR LJUBLJANA, sobota, 9. september
  • URBANI GLADIATOR FOR FUN PORTOROŽ, nedelja, 15. oktober
  • ZIMSKI URBANI GLADIATOR KOPE-FINALE, sobota, 2. december

Nastop na dogodkih je možen v 2, 3, 4…10 članskih ekipah. Letos pa kot novost uvajamo tudi nastop posameznikov, ki se bodo za vsemi ekipami podali na pot. Trase gladiatorjev so različne in po navadi 2-3 v dolžinah 6-18 km. Udeleženci se sami znotraj prireditve na točkah razcepa, odločajo na katero traso se bodo podali. Ekipa se mora podati skupaj na celotno traso. Če posamezniki v ekipi niso složni oz. je njihova pripravljenost popolnoma razčina, vseeno predlagamo, da se prijavijo kot 2 različni ekipi, ampak to še v predprijavah. Na dan dogodkov, ko je startna lista objavljena, TO NE BO VEČ MOGOČE.

Tudi letos so kazni pri ovirah, ki jih udeleženci nočejo, ne upajo ali ne morejo izvesti. ENOTNA KAZEN BO 20 VOJAŠKIH POSKOKOV-“BRPIJEV” ali 20 SKLEC (ZA DEKLETA).

Vabljeni, da všečkate našo FB STRAN URBANI GLADIATOR in se preizkusite na enem izmed dogodkov, verjamemo, da vam bo všeč. Z malo sreče, pa si lahko v naših mnogih nagradnih igrah, prislužite tudi BREZPLAČNO STARTNINO ali SPOMINSKO MAJICO.

Na naš prvi letošnji dogodek, se lahko prijavite TUKAJ.

Vabljeni


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja