Čestitke vsem udeležencem velikonočnega teka

By
Updated: marec 31, 2018

Bravo, bravo in še enkrat bravo vsem za pogum in vztrajnost. Vreme se letos res ni dalo naročiti sončno kot je bilo leta do sedaj, kljub temu pa to ni odvrnilo množice tekačev in tekačic, ki so odtekli dve zanimivi trasi okrog Šmartinskega jezera. Ravno pred startom se je vreme razjokalo do konca in takšno vreme je trajalo vse do konca dogodka, ko je spet posijalo sonce. Dobesedno za zjokat : P 

Rezultati so že na voljo spodaj.

REZULTATI Smartinsko_4_absolutno

REZULTATI_Smartinsko_12_kategorije1

REZULTATI_Smartinsko_12_absolutno1

Nekaj slik je že objavljenih na naši FB STRANI TUKAJ. Spodaj v galerijah pa si lahko ogledate celotno dogajanje na Šmartinskem jezeru:

GALERIJA 1

GALERIJA 2

GALERIJA 3, OTROŠKI TEKI BRKATEGA SOMA

Hvala vsem udelžencem za udeležbo. Posebna zahvala pa gre vsem pokroviteljem, donatorjem in partnerjem, ki podpirajo naše dogodke. SUPER STE. Brez vas, nam ne bi uspelo

Zahvala pa tudi organizacijski ekipi, ki je za vas kljub slabemu vremenu poskrbela vrhunsko. V tej ekipi so vsi naši gasilci, reditelji, pomočniki na okrepčevalnicah, spremljevalci na kolesih, spremljevalci v spremljevalnih vozilih. HVALA VAM.

Čestitke najhitrejšim udeležencem predvsem pa vsem tistim, ki so zbrali pogum in so kljub deževnemu vremenu prišli odtečt svojo porcijo pred velikonočnimi prazniki. Bravo, carji ste. Dokazali ste, da vreme ni ovira na poiti do cilja. Če hočete, to zmorete.

Ponovno se vidimo na našem naslednjem teku, ki bo 2. PARENZANA MARATHON v soboto 21. aprila, kjer tečemo na 6 km, 13 km in 21 km. PRIJAVIŠ SE LAHKO SPODAJ.

Vabljeni

 

 


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja