Blatno Trebnje ni razočaralo

By
Updated: avgust 30, 2017

Še zadnji gladiator v poletnih počitnicah je za nami. Vrhunsko vreme in dobro vzdušje pa tudi tokrat ni manjkalo in vsi uddeleženci so bili vidno navdušeni, še bolj pa utrujeni. Sonce je namreč naredilo svoje in dobrih 35 stopinj brez oblačka in hribi, ki jih v Trebnjem kar ni hotelo zmanjkati so bili začimba v vročo jed. Slovo poletju, ki ga vsako leto organizirajo na v Trebnjem je v treh dneh na centralno prizorišče v centru mesta privabilo več tisočglavo množico.

DSC_0411

Urbani gladiator Trebnje pod glavnim pokroviteljstvo ECE ENERGIJE PRIHODNOSTI in Občine Trebnje je bil letos prvič organiziran na treh trasah. Svojo priložnost pa so dobili tudi najmlajši na premiernem Malem otroškem urbanem gladiatorčku. Slike so že na voljo na naši FB STRANI TUKAJ, kjer smo presegli mejo 13.000 všečkov. Hvala vam, vsakemu posebej.

DSC_0667

V sklopu dogodka smo izžrebali tudi bogat nagradni sklad in glavno nagrado: 6 MESECEV BREZPLAČNE ENERGIJE, ki jo je podaril pokrovitelj ECE. Seznam ostalih nagrajencev, ki niso prevzeli nagrad je bo objavljen tekom današnjega dne Časa, da nas kontaktirate in se uskladimo glede prevzema imaste 5 dni od te objave, torej do 4. septembra. Po tem roku gredo nagrade naprej v žreb za prihajajoče dogodke.

GALERIJA:  URBANI GLADIATOR TREBNJE

GALERIJA: OTROŠKI URBANI GLADIATORČEK TREBNJE

DSC_5118

Čestitke vsem še enkrat. Posebna zahvala pa tudi vsem, ki so sodelovali pri izvedbi dogodkov v Trebnjem: Občina Trebnje, TOP GYM z Alenom na čelu, vrhunski voditeljski par Matevž in Nika, lokalni in okoliški gasilci in njihova društva, Avtocenter VOVK, glavni pokrovitelj ECE ENERGIJA PRIHODNOSTI in celotni organizacijski ekipi, ki se je trudila po svojih najboljših močeh, da vam pričara nepozabno vzdušje.

Vidimo se že čez 14 dni na URBANI GLADIATOR LJUBLJANA.

Prijaviš se lahko TUKAJ UG LETAK---LJUBLJANA FINAL


Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja